Robuuste en betrouwbare persoonsalarmering voor de industrie. Een veilig gevoel!

Onze Secure XL lijn bestaat uit zeer robuuste en betrouwbare noodknoppen die uitermate geschikt zijn om te gebruiken in omgevingen met ‘ruwe’ omstandigheden. Met één druk op de knop of doormiddel van de geïntegreerde valdetectie kan een medewerker eenvoudig alarm slaan. De melding kan doorgestuurd worden naar een 24/7 bemande alarmcentrale of intern naar collega’s of een BHV team. De ontvanger van het alarm heeft onmiddellijk inzicht in de locatie en kan live meeluisteren met de situatie. Voor directe communicatie met de gebruiker is het mogelijk om op afstand een luide intercomverbinding te openen. Door het duidelijk leesbare lcd display waarop berichten kunnen worden getoond zijn alle XL systemen ook zeer geschikt als pager.

 

De apparaten maken voor de locatiebepaling buiten gebruik van de nieuwste GNSS techniek en binnen kan gewerkt worden met actieve of passieve beacons.

Een mobiele noodknop is speciaal gemaakt om eenvoudig hulp in te kunnen roepen tijdens incidenten. De SecureXL systemen geven een goede invulling aan de RI&E van bedrijven als het gaat om alleenwerken en werken op hoogte, met gevaarlijke stoffen en met machines. Denk hierbij aan bedrijven in de (olie)industrie, werkplaatsen, magazijnen maar ook weg- en waterbeheerders. 

 

Het apparaat is standaard voorzien van een multinetwerk simkaart waardoor je vrijwel overal en altijd bereik hebt. Alle apparaten zijn shockproof en waterdicht (ip67) en kunnen ook in een ATEX klasse 2 uitvoering worden besteld. Integratie met bestaande ontruimings- en BHV-systemen is mogelijk. 

Interesse in deze oplossing?

Bekijk ook onze andere oplossingen voor mobiele alarmering:

secure app
Secure cube
Secure card