agressie-alarmering

Vergroot de veiligheid bij agressie

Kies voor de agressie-alarmering van Secure2Go

Hebben jij of je collega’s tijdens het werk wel eens te maken met agressie of een bedreigende situatie? Zorg dan dat je snel de juiste hulp kunt inroepen als dat nodig is. Met de agressie-alarmering van Secure2Go is er voor vrijwel iedere situatie een goede oplossing. Binnen en buiten.

Vergroot de veiligheid en het veiligheidsgevoel

Bij veel beroepen is de kans groot dat je als professional te maken krijgt met boze burgers, ouders, klanten of patiënten. In de meeste situaties is de boosheid van je gesprekspartner prima te beheersen door begrip te tonen en een goed gesprek te voeren. Toch lukt dat niet altijd. Dan slaat boosheid om in agressie. Op die momenten is het fijn als je er niet helemaal alleen voor staat. Dan is het belangrijk om snel assistentie te kunnen vragen van je collega’s, van de beveiliging of van de politie. Met de juiste agressie-alarmering  vergroot je niet alleen de persoonlijke veiligheid, maar ook het veiligheidsgevoel.

kans op agressie bij publieke dienstverlening

Wat kan Secure2Go voor je doen?

Wij zorgen ervoor dat iedereen die het risico loopt op agressie, snel de juiste hulp kan inroepen. Dat doen we op de manier die het beste aansluit bij jullie werkwijze. We kijken daarom eerst samen naar de beste manier om het alarm te activeren. Maar we kijken vooral ook naar wie het alarm moet ontvangen en op welke manier. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat er zo snel mogelijk ondersteuning is. Soms zijn dat collega’s die in hetzelfde gebouw werken, maar het kan ook de politie zijn. Bijvoorbeeld tijdens huisbezoeken of als iemand helemaal alleen op een locatie werkt.

Zo leveren we een bewezen systeem waar iedereen binnen de organisatie op kan vertrouwen en dat, als het nodig is, écht bijdraagt aan de veiligheid. We putten daarvoor uit jarenlange ervaring met veel uiteenlopende eindgebruikers en toepassingen. Deze kennis delen we graag met je.

Team Connect

Met Team Connect kun je razendsnel onderling alarmeren. Met een korte druk op de draadloze alarmknop stuur je een spraakbericht of een pieper-oproep naar collega’s of naar de beveiliger in de buurt. Daar kan ook je precieze locatie bij worden gedeeld. Deze oplossing wordt veel gebruikt bij woongroepen, medische klinieken en door (semi)publieke organisaties met spreek- en behandelkamers, balies en ontvangstruimtes.

Pro Connect

Met Pro Connect sta je altijd in contact met een particuliere alarmcentrale. De persoonlijke alarmknop die je bij je draagt is eenvoudig en discreet te bedienen. Kort nadat je de alarmknop indrukt luistert een ervaren centralist live met je mee. Ook ziet de centralist je exacte locatie. Als het nodig is wordt via een directe lijn de politie aangestuurd. Zo heb je op kwetsbare momenten altijd de zekerheid van professionele opvolging.

Wat is belangrijk om te weten over agressie-alarmering?

Delen
Contact from circle

Vraag een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens worden via een beveiligde SSL verbinding verstuurd
en niet opgeslagen in deze website.