Risico's tijdens het werk? Altijd hulp binnen handbereik.

 • Discreet alarmeren bij (dreigende) agressie.
 • Waarschuw razendsnel de politie, uw collega’s en/of de beveiliging.
 • Zowel draagbaar (ambulant) als op vaste locaties te gebruiken.
 • Vergroot de veiligheid en het veiligheidsgevoel van medewerkers.
 • Alarmering voor alleenwerkers bij ongeval of onwelwording.
 • Automatische detectie op basis van beweging, kanteling of vallen.
 • Geavanceerd oproepsysteem voor bedrijfshulpverleners.
 • Integratie met bestaande systemen mogelijk.
 • Gecertificeerde discrete alarmknop voor bedreigde personen.
 • Levering uitsluitend aan de overheid, bedrijven en organisaties.
 • Ontwikkeld in samenwerking met de Nationale politie.
 • Gecertificeerd voor AWARE en BEWARE met directe politiedoormelding.

Met Secure2Go bent u nooit écht alleen

Wij geloven dat iedereen die in aanraking kan komen met agressie en geweld of andere incidenten, nooit écht alleen hoeft te zijn. Want met onze toonaangevende alarmeringsoplossingen zorgen we er namelijk voor dat professionals in de zorg en de publieke dienstverlening, alleenwerkers en bedreigde personen altijd verbonden zijn. 

Natuurlijk betrouwbaar, gecertificeerd en integer. Daar kunt u bij ons op rekenen.

Secure2Go. Nooit alleen.

Onze klanten geven ons
gemiddeld een 

8,9

Veel professionals in de gezondheidszorg en de publieke dienstverlening worden regelmatig geconfronteerd met agressie. Deze incidenten hebben grote impact op het persoonlijke veiligheidsgevoel en daarmee ook op het werkplezier. Secure2Go ondersteunt deze professionals met adequate alarmeringsoplossingen waarmee u in een kwetsbare situatie snel hulp kunt inroepen.

Team Connect agressiealarmering
Als u binnen de muren van uw organisatie werkt, bijvoorbeeld in spreek- of behandelkamers, bij de balie of bewegend door het pand, dan is ons Team Connect pakket een goede oplossing. U kunt hiermee discreet hulp inroepen van collega’s of de beveiliging. Zo werkt u en voelt u zich een stuk veiliger. Lees meer over onze oplossingen voor interne agressie alarmering.

Pro Connect agressiealarmering
Als u alleen op een locatie werkt of zelfs buiten de muren van uw organisatie, bijvoorbeeld tijdens huisbezoeken of in het publieke domein, dan is ons Pro Connect pakket de uitgelezen manier om uw persoonlijke veiligheid te vergroten. Na een korte druk op de draagbare alarmknop staat u rechtstreeks in verbinding met de alarmcentrale. Zij zien uw locatie en luisteren mee met de situatie. Als het nodig is wordt onmiddellijk de politie naar u toe gestuurd. Lees meer over onze oplossingen voor externe agressie alarmering.

Veiligheid tijdens het werk is een groot goed. De meeste bedrijven en organisaties doen er heel veel aan om arbeidsongevallen te voorkomen. Secure2Go helpt werkgevers bij het vergroten van de persoonlijke veiligheid van werknemers. 

Man-down alarmering
Als u buiten het zicht en buiten gehoorafstand van uw collega’s werkt dan ben je volgens de Nederlandse ARBO-wet een ‘alleenwerker’. Als u dan ook nog eens risicovol werk doet of een verhoogde kans hebt op gezondheidsproblemen dan is het belangrijk dat eventuele incidenten snel worden opgemerkt. Dat kan met de nauwkeurige kantel- en bewegingsdetectie van Secure2Go. Lees meer over onze man-down oplossingen voor alleenwerkers.

BHV Oproepsystemen
Vrijwel ieder bedrijf en iedere organisatie heeft getrainde bedrijfshulpverleners in huis. Bij brand, ongevallen en gezondheidsproblemen kunnen zij snel bijstand verlenen. Een BHV’er moet daarvoor goed bereikbaar zijn. Wij helpen werkgevers hierbij met onze geavanceerde oplossingen voor het oproepen van deze hulpverleners. Lees meer over onze BHV oproepsystemen.

Totaaloplossingen
De oplossingen die wij bieden voor alarmering en doormelding lenen zich uitsteken voor een op maat samengesteld systeem dat voorziet in de mogelijkheid om incidenten te signaleren, locaties te bepalen en alarmen snel door de sturen naar de juiste hulpverleners. Lees hier meer over onze totaaloplossingen die bijdragen aan de safety in jouw organisatie.

Als u bedreigd wordt dan heeft dat vaak een enorme impact op uw veiligheidsgevoel. De zekerheid dat u met één simpele en discrete druk op onze draagbare alarmknop hulp kunt inroepen is dan van groot belang.

Wij leveren zeer betrouwbare, gecertificeerde persoonsalarmering aan organisaties die bedreigde personen ondersteunen. Denk daarbij aan de politie, de vrouwenopvang en veilig thuis. Maar ook aan brancheorganisaties van beroepsgroepen waarbij het regelmatig voorkomt dat leden worden bedreigd. Voor onze partners hebben we een 24-uurs loket beschikbaar waarmee we garanderen dat we altijd binnen 4 uur een noodknop kunnen leveren op iedere locatie in Nederland. Lees meer over de persoonsalarmering voor bedreigde personen.

Persoonsalarmering voor medewerkers
(semi-) overheid

U staat tijdens het werk in contact met de burger. Het bieden van zekerheid en ondersteuning is dankbaar en het handhaven van regels is belangrijk. Het is uw uitdaging om uw werk op een veilige en integere manier te doen. Wij ondersteunen u daar graag bij.

medewerkers alarmering
bedrijven en dienstverlening

Als medewerker in de dienstverlenende sector bent u hét visitekaartje van uw organisatie. Klantcontact maakt het werk divers en uitdagend, maar wat als een klant niet tevreden is, of gefrustreerd raakt? Juist op die momenten is het belangrijk dat u zelfverzekerd en veilig uw werk kunt doen. Zonder gedoe.

Agressiealarmering voor zorgmedewerkers
zorg- en hulpverlening

Het is uw taak om mensen te genezen, te helpen en te begeleiden naar een gezonde en betere toekomst. U staat altijd klaar voor een ander. Maar die anderen kunnen het u soms knap lastig maken tijdens het werk. Bewust of onbewust. Op die momenten wilt u er zeker van zijn dat u er niet alleen voor staat.