Alarmeren tijdens het werk

Slimme alarmering voor alleenwerkers, bedreigde personen en agressie.

Professionele persoonsalarmering voor iedereen die door werk of bedreiging een serieus risico loopt op een incident

Secure2Go levert professionele persoonsalarmering voor mensen die tijdens hun werk, of door bedreiging snel hulp moeten kunnen inroepen bij een incident. Een betrouwbare en eenvoudig te bedienen alarmknop draagt in grote mate bij aan de veiligheid en het veiligheidsgevoel van deze personen.

Agressie alarmering

Agressiealarmering van Secure2Go wordt ingezet voor medewerkers die tijdens hun werk met agressie, geweld of intimidatie te maken kunnen krijgen. In deze situaties wilt u snel hulp krijgen. Door onze ruime ervaring en de mogelijkheid om maatwerk te leveren heeft Secure2Go voor vrijwel iedere situatie een geschikte oplossing.
Lees hier meer over onze agressiealarmering.

Alarmering voor alleenwerkers

Man-Down alleenwerkers-alarmering van Secure2Go zorgt voor snelle en effectieve alarmering bij een arbeidsongeval of gezondheidsincident op de werkvloer. Daarmee stijgt de veiligheid en wordt gedegen invulling gegeven aan de RI&E van de organisatie. De oplossingen die we hiervoor hebben zijn robuust, betrouwbaar en zeer flexibel. Bovendien is ons systeem in veel gevallen te koppelen aan bestaande BHV-oproepsystemen.

Alarmering voor bedreigde personen

Het komt regelmatig voor dat mensen worden bedreigd. Dat kan in de privésfeer gebeuren maar het kan ook werk gerelateerd zijn. Het is fijn om snel hulp van de politie in te kunnen roepen op het moment dat iemand plotseling oog- in oog komt te staan met de bedreiger. Daar is onze mobiele persoonsalarmering uitermate geschikt voor.

Delen

Persoonsalarmering waar u altijd op kunt vertrouwen!

Sjoerd

Vraag een offerte aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Uw gegevens worden via een beveiligde SSL verbinding verstuurd
en niet opgeslagen in deze website.