Gecertificeerd alarmsysteem voor bedreigde personen.

Als snelheid het belangrijkste is bij een politiemelding

Secure2Go levert als enige aanbieder persoonsalarmering die gecertificeerd is voor Scope 1 van het keurmerk Mobile Security voor personen. Daarom is ons product veelgevraagd in situaties waarbij letterlijk iedere seconde telt, zo ook als noodknop voor de politie. Er zijn al enkele levens gered en honderden bedreigde personen hebben razendsnel hulp gekregen zonder dat zijzelf de politie hoefden te bellen en moesten uitleggen waar ze waren, wie ze zijn en wat er aan de hand was. Met een druk op de knop, luistert de centralist binnen 15 seconden met ze mee en binnen 30 seconden is de juiste politiemeldkamer geïnformeerd. Dat is een mooi gegeven!

Samenwerking met de politie

Bedreigde personen en slachtoffers van stalking of huiselijk geweld die ernstig worden bedreigd door hun ex-partner of stalker worden vaak uitgerust met een noodknop van de politie. Zo kunnen zij in het geval van een (dreigend) incident direct hulp inschakelen. Wij leveren onze noodknoppen alleen aan organisaties zoals de politie of overheidsinstanties, dus niet rechtstreeks aan de particulier.

BeWare is het enige gecertificeerde alarmsysteem voor bedreigde personen in Nederland. Met één druk op de noodknop kan razendsnel contact gemaakt worden met de alarmcentrale. De centralist luistert mee met de situatie en de politie wordt tegelijkertijd naar de actuele locatie gestuurd. BeWare is beschikbaar voor de politie en gemeenten als tool voor bedreigde burgers, voor bestuurders en medewerkers van overheden en voor werkgevers die bedreigde werknemers willen ondersteunen.

Het AWARE-alarmsysteem is bedoeld voor slachtoffers van  stalking of huiselijk geweld die ernstig worden bedreigd door hun ex-partner of stalker. De naam van het systeem is een afkorting van ‘Abused Women’s Active Response Emergency’ maar is uiteraard ook voor mannen beschikbaar. Secure2Go levert haar uiterst betrouwbare en gecertificeerde AWARE systeem uitsluitend aan hulpverleningsorganisaties en overheden. Deze organisaties zetten de alarmknoppen vervolgens, ondersteunend aan het hulpverleningstraject, in bij de slachtoffers.

Daarnaast leveren wij verschillende oplossingen en PPA’s aan de politie. Vanwege het vertrouwelijke karakter van de alarmsystemen en de toepassingen daarvan delen we de details van deze oplossingen niet op onze website. Neem hiervoor contact op met Thijs Wagenaar.

Wil je meer informatie over noodknoppen voor de politie?

Delen
Persoonsalarmering waar je altijd op kunt vertrouwen!
Thijs