BeWare Alarm

Professionele alarmering voor bedreigde personen

BeWare is het enige gecertificeerde alarmsysteem voor bedreigde personen in Nederland. Met één druk op de knop kan razendsnel contact gemaakt worden met de alarmcentrale. De centralist luistert mee met de situatie en de politie wordt tegelijkertijd naar de actuele locatie gestuurd.

Voor de Politie

BeWare kan door de politie worden ingezet in zaken waarbij burgers worden bedreigd. De alarmknoppen staan bij de teams in het politiebureau en kunnen acuut voor een korte periode worden uitgereikt, totdat een structurele voorziening is getroffen.

 

Bij Huiselijk Geweld

BeWare is een verbeterde versie van het huidige Aware alarmsysteem. Een zeer betrouwbare oplossing met opvolging binnen 30 seconden door twee centralisten tegelijk. Exacte positiebepaling is tot op voordeurniveau mogelijk.

 

Voor Gemeenten

Rondom de thema’s jeugdzorg, ondermijning en personen met verward gedrag worden regelmatig burgers en professionals bedreigd. BeWare is een effectief middel voor een gemeente om de veiligheid en het veiligheidsgevoel van deze mensen te vergroten.

 

Voor (lokale)  bestuurders

Steeds vaker krijgen burgemeesters, wethouders en andere bestuurders te maken met bedreiging, intimidatie en agressie. Door ze te voorzien van een adequaat alarmeringssysteem voelen ze zich veiliger tijdens hun werk, in privétijd en tijdens openbare bijeenkomsten.

BeWare voor beroepsgroepen

Medewerkers in bepaalde beroepsgroepen hebben zo nu en dan te maken met persoonlijke bedreiging. Brancheverenigingen en werkgevers kunnen een bedreigde medewerker nu uitrusten met een BeWare alarmknop. Denk bijvoorbeeld aan jeugdbeschermers, sociaal werkers, advocaten, budgetbeheerders en ggz medewerkers. Hierdoor stijgt na een bedreiging de veiligheid en het veiligheidsgevoel aanzienlijk en kan er ondertussen gewerkt worden aan een oplossing. Wil je weten of BeWare ook ingezet kan worden in jouw branche, neem dan contact met ons op.

 

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninksrijksrelaties heeft BeWare voor politie en bestuurders uitvoerig laten testen door de Nationale Politie en meerdere gemeenten. Secure2Go in Duiven is hierbij nauw betrokken geweest, zowel faciliterend als adviserend.

Waarom is BeWare het
meest betrouwbare persoonlijke alarmeringssysteem van Nederland?

 

  • Maakt gebruik van meerdere GSM netwerken voor maximale bereikbaarheid.

 

  • Zeer snelle responsetijd door gecertificeerde centralisten.

 

  • Nauwkeurige positiebepaling.

 

  • Discrete alarmknop van hoogwaardige kwaliteit.

 

  • Continue monitoring op de werking en de beschikbaarheid van het systeem.

 

  • 24/7 bereikbaar voor spoedleveringen en support.

 

  • Aantoonbaar betrouwbaar door het strenge kwaliteitskeurmerk ‘Mobiele beveiliging van personen’.