De systemen van Secure2Go zijn Kiwa gecertificeerd

Betrouwbaarheid


Betrouwbaarheid is de belangrijkste factor als het gaat om mobiele persoonsalarmering voor professionals. Bij het woord betrouwbaarheid kan aan verschillende betekenissen worden gedacht zoals:

 

  • Kan er onopgemerkt en discreet, 24 uur per dag alarm gegeven worden?
  • Wordt de juiste opvolging gegeven aan een alarmmelding?
  • Worden privacy-gevoelige gegevens zorgvuldig behandeld?
  • Worden alle facetten binnen het proces 24/7 gemonitord?
  • Is de alarmknop op een correcte manier ingesteld?
  • Worden eventuele storing gemeld en zo snel mogelijk opgelost?


En zo zijn er nog veel meer zaken die zorgen voor een betrouwbaar mobiel alarmsysteem. Maar waar moet u op letten en hoe kunt u controleren of een leverancier hieraan voldoet?

Om dit zo overzichtelijk mogelijk te maken heeft Kiwa het kwaliteitskeurmerk ‘Mobiele beveiliging van personen’ in het leven geroepen. Om dit keurmerk te behalen controleert een auditor van de keuringsinstantie Kiwa de organisatie, het systeem en de particuliere¬†alarmcentrale op meer dan 80 punten. Deze zeer strenge controle wordt jaarlijks herhaald.

 

Klik hier voor de film die Kiwa gepubliceerd heeft.

Wij hebben hem!


Als eerste leverancier in Nederland hebben wij dit strenge kwaliteitskeurmerk behaald. Hiermee kunnen wij aantonen dat wij een zeer betrouwbare en specialistische partner zijn voor het leveren van mobiele alarmsystemen. Omdat het daadwerkelijk om de veiligheid en het veiligheidsgevoel van mensen gaat hebben wij dit heel erg hoog in het vaandel staan.

 

Tijdens de audit van de onafhankelijke keuringsinstantie Kiwa zijn onder andere de hardware, de datatransmissie, de procedures en de opslag van privacygevoelige informatie en locatiegegevens gecontroleerd. Maar ook of ons personeel in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag en of wij een gedegen kwaliteit- en storingsbeleid hebben.

 

Met de mobiele persoonsalarmering van Secure2Go bent u verzekerd van een zo betrouwbaar mogelijk systeem!

 

Wilt u meer weten over mobiele persoonsalarmering en waaraan een betrouwbaar en functioneel systeem moet voldoen? Download dan nu deze whitepaper.

 
EuroPAC Alarmcentrale
Politie
Teltonika
ING
KPN
Simmpl
Vodafone
T-Mobile
VNG
Twig