Discreet en snel alarmeren tijdens gevaarlijke situaties. Vergroot je veiligheid met de Secure Cube!

De Secure Cube is een zeer betrouwbare noodknop die wereldwijd wordt ingezet voor de beveiliging van personen. Het alarm wordt geactiveerd met één enkele druk op de knop of middels de optionele man-down functie. De alarmmelding wordt verstuurd naar een 24/7 bemande alarmcentrale. Daar zien ze onmiddellijk wie je bent, waar je bent en ze kunnen direct live meeluisteren met de situatie. Indien nodig is de centralist bevoegd om via een directe lijn de politie in te schakelen. Het is ook mogelijk om in plaats van de alarmcentrale je collega’s te alarmeren en te laten meeluisteren. Door het heldere lcd display waarop berichten kunnen worden getoond is de cube zeer geschikt als pager voor bijvoorbeeld interne BHV- en interventieteams. 

 

Voor de locatiebepaling is de Cube uitgerust met de nieuwste GNSS techniek. Voor positiebepaling in gebouwen kan gewerkt worden met ‘beacon detectie’ of met onze unieke huisbezoek tool.

Een mobiele alarmknop als de Secure Cube is speciaal gemaakt om eenvoudig hulp in te kunnen roepen tijdens lastige of dreigende situaties. Onze gecertificeerde oplossing is zeer geschikt voor mensen die voor hun werk in aanraking kunnen komen met agressie of andere risicovolle omstandigheden. Door huisbezoekers, alleenwerkers, in zorginstellingen, in het openbaar vervoer en in spreekkamers wordt de Cube veelvuldig gebruikt. De Secure Cube is niet persé persoonsgebonden en kan dus flexibel uitgewisseld worden binnen teams.

 

Het apparaat is standaard voorzien van een multinetwerk simkaart waardoor je vrijwel overal en altijd bereik hebt. Het apparaat is shockproof en waterdicht (ip67) en is bovendien voorzien van een uitschakelbeveiliging. Je kunt de Cube met een rode, gele of met een discrete zwarte alarmknop bestellen. Ook is er een bureaulader beschikbaar en kunnen tot 5 draadloze Secure Desk Remotes worden gekoppeld aan één Cube.

Interesse in deze oplossing?

Bekijk ook onze andere oplossingen voor mobiele alarmering:

Secure XL