gezondheidszorg

Zorg voor uw veiligheid

Of u nu een thuiszorgmedewerker bent, een huisarts, een jeugdzorgmedewerker of een apotheekbezorger. U komt dagelijks met een breed publiek in aanraking dat in de meeste gevallen uw hulp zeer kan waarderen. In enkele gevallen zijn mensen minder van u gecharmeerd en zijn ze uit op u als persoon of op uw medicijnen. Door gebruik te maken van de noodknop weet de politie onmiddellijk waar u zich in nood bevind en kunt u snel geholpen worden.

 

Speciaal voor professionals die voor hun werk huisbezoeken afleggen hebben wij de Huisbezoek App ontwikkeld. Met deze app bent u altijd te vinden na een noodoproep. Niet alleen tot de voordeur, maar zelfs daar achter.

 

Ook alleen moet u veilig zijn

Veel ‘alleenwerkers’ voelen zich veiliger met een noodknop. Denk bijvoorbeeld aan beroepen waarbij de kans groot is dat de gemoederen escaleren zoals bij controleurs, deurwaarders, toezichthouders, beveiligers en zorgmedewerkers. Maar ook mensen die door hun werk een kans lopen om overvallen of gegijzeld te worden zijn gebaat bij een mobiele alarmknop. De mobiele alarmknop is kortweg een belangrijk instrument voor iedereen die zich zakelijk of privé wel eens onveilig voelt en dan snel hulp nodig heeft.