Remote button indrukken

STOP! Heb jij de arbeidsrisico’s al in kaart gebracht?

Er wordt deze week extra aandacht gevraagd vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid voor de RI&E ofwel de Risico-Inventarisatie & Evaluatie. Met een RI&E breng je alle arbeidsrisico`s binnen je bedrijf in kaart waarna je aan de slag gaat met het verkleinen of weghalen van de risico’s. Het doel is zo min mogelijk gezondheidsklachten, verzuim en ongevallen.

Wist je dat het zelfs verplicht is voor alle werkgevers in Nederland om een RI&E te hebben? Je zorgt hiermee voor een veilige en gezonde werkvloer voor je medewerkers.

Zowel in het geval van een ongeval tijdens het werk als bij een agressie-incident kunnen wij met onze producten de veiligheid en het veiligheidsgevoel versterken. Met een betrouwbaar alarmeringssysteem in combinatie met een goed doordachte alarmopvolging hoeven de gebruikers van een persoonlijk alarmsysteem nooit lang alleen te zijn in een kwetsbare situatie.

Zelf hebben we ook onze RI&E weer onder de loep genomen en gekeken waar wij risico’s kunnen vermijden. Heb jij de arbeidsrisico’s al (opnieuw) in kaart gebracht?