Hoe-de-alarmknop-wordt-toegepast-in-de-praktijk.

Persoonsalarmering in de praktijk

Ervaringen van onze klanten

Secure2Go is al jaren toonaangevend op het gebied van persoonsalarmering voor professionals en bedreigde personen. We hebben een brede en uiteenlopende klantenkring met duizenden eindgebruikers die dagelijks vertrouwen op onze systemen. De situaties en omstandigheden waarin onze persoonsalarmering wordt gebruikt zijn zeer divers, maar het gaat altijd om het vergroten van de persoonlijke veiligheid en de mogelijkheid om in iedere situatie hulp in te kunnen roepen op kwetsbare momenten.

In de reeks ‘In de praktijk’, vertellen verschillende klanten over manier waarop zij de oplossingen van Secure2Go gebruiken binnen hun organisatie. Hoe en waarom gebruiken ze de persoonsalarmering? Wat is de meerwaarde voor de veiligheid en het veiligheidsgevoel voor medewerkers en waarom is er gekozen voor Secure2Go?

Iedere maand verschijnt hier een gloednieuw ‘In de praktijk’ verhaal van één van onze klanten.

April 2022 - Forensische zorg

Alarmknop 'part of the job' bij zorgorganisatie

De medewerkers van deze forensische zorgorganisatie gebruiken de persoonsalarmering van Secure2Go al meer dan vijf jaar. Zij nemen de compacte alarmknop altijd mee als ze een cliënt in zijn of haar eigen leefomgeving bezoeken. Ook op de locaties voor beschermd en begeleid wonen hebben de aanwezige medewerkers altijd een draagbare alarmmelder ter beschikking. Alle alarmknoppen staan in verbinding met een 24/7 bemande alarmcentrale.

Lees hier het hele verhaal.

Maart 2022 - FACT-Teams

Op huisbezoek met de mobiele alarmknop

Sinds begin 2021 nemen alle medewerkers van een Gelderse instelling voor ambulante forensische behandeling altijd de mobiele alarmknop van Secure2Go mee op huisbezoek. Hiermee kunnen ze onopvallend en razendsnel hulp inroepen als hun persoonlijke veiligheid in het geding is. Met deze oplossing geeft de organisatie een antwoord op het toenemende gevoel van onveiligheid tijdens het werk.

Lees hier het hele verhaal.