In de praktijk deurwaarders

Persoonsalarmering in de praktijk

Ervaringen van onze klanten

Secure2Go is al jaren toonaangevend op het gebied van persoonsalarmering voor professionals en bedreigde personen. We hebben een brede en uiteenlopende klantenkring met duizenden eindgebruikers die dagelijks vertrouwen op onze systemen. De situaties en omstandigheden waarin onze persoonsalarmering wordt gebruikt zijn zeer divers, maar het gaat altijd om het vergroten van de persoonlijke veiligheid en de mogelijkheid om in iedere situatie hulp in te kunnen roepen.

In de reeks ‘In de praktijk’, vertellen verschillende klanten over de manier waarop zij de oplossingen van Secure2Go gebruiken binnen hun organisatie. Hoe en waarom gebruiken ze de persoonsalarmering? Wat is de meerwaarde voor de veiligheid en het veiligheidsgevoel voor medewerkers en waarom is er gekozen voor Secure2Go?

Regelmatig verschijnt hier een gloednieuw ‘In de praktijk’ verhaal van één van onze klanten.

Levensloopteam Transfore

Mobiele noodknop zorgt voor snelle hulp tijdens escalaties

Een forensisch verpleegkundige bij het Levensloopteam van Transfore, weet uit recente ervaring hoe belangrijk een noodknop kan zijn. “De hulp is er sneller dan als je 112 belt,” vertelt hij. Transfore, een zorginstelling in het oosten van het land, biedt een doorlopende keten van zorg. Ze verbinden de reguliere geestelijke gezondheidszorg (ggz) met de forensische ggz en werken samen met partners in beide velden. Daarnaast dragen ze bij aan maatschappelijke veiligheid.

Lees hier het hele verhaal.

Deurwaarderskantoor

Vlaamse gemeente

Brabantse gemeente

Deurwaarders dragen alarmknop tegen agressie

Een Brabants deurwaarderskantoor maakt al ruim 3 jaar gebruik van de agressiealarmering van Secure2Go. De alarmknop wordt door de organisatie gezien als een extra veiligheidsmaatregel voor hun deurwaarders. De deurwaarders dragen de handzame alarmknop dan ook altijd bij zich als zij op pad gaan.

Lees hier het hele verhaal.

Belgische gemeente werkt met alarmknop tegen agressie

Een middelgrote gemeente in Oost-Vlaanderen maakt inmiddels al 2,5 jaar gebruik van
de agressiealarmering van Secure2Go. De noodknoppen worden op verschillende plekken binnen de organisatie gebruikt. Ook vindt de gemeente het belangrijk dat de alarmknop mee wordt genomen naar huisbezoeken.

Lees hier het hele verhaal.

Alarmknop tegen agressie bij gemeente blijkt succesvol

Een grote Brabantse gemeente heeft gekozen voor de persoonsalarmering van Secure2Go. De aanleiding hiervoor was dat het vorige systeem van een andere aanbieder was verouderd en niet meer aan de huidige eisen voldeed. Omdat de veiligheid van de medewerkers bij deze gemeente hoog in het vaandel staat, werd het tijd voor een moderner en handzamer systeem.

Lees hier het hele verhaal.

Forensische zorg

Alarmknop 'part of the job' bij zorgorganisatie

De medewerkers van deze forensische zorgorganisatie gebruiken de persoonsalarmering van Secure2Go al meer dan vijf jaar. Zij nemen de compacte alarmknop altijd mee als ze een cliënt in zijn of haar eigen leefomgeving bezoeken. Ook op de locaties voor beschermd en begeleid wonen hebben de aanwezige medewerkers altijd een draagbare alarmmelder ter beschikking. Alle alarmknoppen staan in verbinding met een 24/7 bemande alarmcentrale.

Lees hier het hele verhaal.

FACT-Team Gelderse instelling

Op huisbezoek met de mobiele alarmknop

Sinds begin van het jaar nemen alle medewerkers van een Gelderse instelling voor ambulante forensische behandeling altijd de mobiele alarmknop van Secure2Go mee op huisbezoek. Hiermee kunnen ze onopvallend en razendsnel hulp inroepen als hun persoonlijke veiligheid in het geding is. Met deze oplossing geeft de organisatie een antwoord op het toenemende gevoel van onveiligheid tijdens het werk.

Lees hier het hele verhaal.