IoT Talks in Zweden

Wist je dat Tele2 een internationale Internet of Things #IoT afdeling heeft? En dat er wereldwijd meer dan 10 miljoen apparaten zijn verbonden via het roaming netwerk van Tele2 in Zweden?

Ook onze noodknoppen hebben zo’n multi-netwerk IoT simkaart. Tele2 IoT zorgt ervoor dat onze klanten hun noodknop altijd kunnen verbinden met meerdere mobiele netwerken. Dat is belangrijk. Want je wil in het geval van nood altijd hulp kunnen inroepen. Heeft een individueel netwerk zoals KPN, Vodafone of Odido een keer storing of geen bereik, dan schakelt het apparaat automatisch over naar een ander netwerk.

Vorige week was onze directeur Thijs Wagenaar op uitnodiging van Tele2 te gast in Stockholm bij het evenement IoT Talks. Samen met 250 andere IoT professionals werd hij aan de hand van aansprekende business cases bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telecom, roaming en internet of things.

Met de nieuw opgedane kennis en inzichten zorgen wij ervoor dat de medewerkers van onze klanten, nu en in de toekomst, nooit alleen hoeven te zijn tijdens hun werk.