Persoonsalarmering in Vlaanderen en de rest van België

agressievrij-werken

Persoonsalarmering voor professionals in Vlaanderen

Persoonsalarmering is een uitkomst voor mensen die tijdens hun werk in een situatie kunnen komen waarbij ze gevaar lopen. Denk hierbij aan werkzaamheden waarbij je het risico loopt op agressie of geweld door klanten, ouders, passagiers, cliënten of patiënten of als je alleen werkt zonder direct toezicht van een collega en daarbij het risico loopt op een arbeidsongeval of acute gezondheidsklachten. Ook bedreigde personen die op ieder moment oog in oog kunnen komen te staan met hun bedreiger hebben baat bij een alarmknop. Voor al deze situaties hebben wij betrouwbare persoonsalarmen met een efficiënte en effectieve opvolging op maat.

Wat is persoonsalarmering?

Persoonsalarmering houdt in dat je als individu alarm kunt slaan als er zich een bedreigende situatie voordoet. Bij Secure2Go werken wij o.a. met een alarmknop. Het alarm is onopvallend te dragen en discreet te bedienen. De alarmknop bestaat uit een accu, een simkaart en de knop zelf. In de meeste gevallen kan de locatie ook worden meegestuurd door een GPS-signaal als iemand een alarm maakt. Daarnaast is het mogelijk om op afstand mee te luisteren via de alarmknop.

Met één druk op de knop komt de melding binnen in de alarmcentrale. Een centralist luistert vlak daarna mee met de situatie. Indien nodig schakelt de centralist direct de politie in. Het is ook mogelijk om zonder alarmcentrale te werken en het alarm door te sturen naar een collega in de buurt.

Naast persoonsalarmering voor professionals bestaat er ook persoonsalarmering voor particulieren. Met dat laatste kan Secure2Go helaas niet helpen. Wij leveren niet aan particulieren.

Voor wie leveren wij persoonsalarmering in Vlaanderen?

Secure2Go levert haar oplossingen voor persoonsalarmen ook aan organisaties in België en Vlaanderen. Bijvoorbeeld aan gemeenten, lokale besturen, OCMW’s en andere organisaties en bedrijven. Als medewerkers het risico lopen op agressie bij een loket, in een consultatieruimte of gesprekskamer dan kunnen ze met onze oplossingen snel hulp van collega’s inroepen. Dat kan met onze zelfontwikkelde compacte draadloze knoppen die onder een bureau of tafel worden gemonteerd en met onze compacte draagbare alarmknoppen die makkelijk meegedragen kunnen worden.

Agressiealarmering vergroot de veiligheid van werknemers

Met behulp van de agressiealarmering van Secure2Go ben je nooit écht alleen. Met één druk op de knop waarschuw je heel eenvoudig en razendsnel collega’s of de politie. Professionals geven aan dat dit in grote mate het veiligheidsgevoel vergroot tijdens het werk. Door onze ruime ervaring en de mogelijkheid om maatwerk te leveren hebben wij voor vrijwel iedere situatie een geschikte oplossing.

Mobiele agressiealarmen in België

Ook medewerkers die op huisbezoek gaan kunnen tijdens hun werk geconfronteerd worden met agressie of geweld. Zij kunnen gebruik maken van onze alarmsystemen. Met één discrete druk op de knop wordt de melding en de locatie naar collega’s of naar de alarmcentrale gestuurd. Er kan vervolgens op afstand meegeluisterd worden en als het nodig is kan de politie worden geïnformeerd. We werken voor deze dienstverlening samen met een gecertificeerde alarmcentrale in Vlaanderen en met onze alarmcentrale in Nederland. Per organisatie bekijken we welke opvolging het meest efficiënt is.

Persoonlijk advies van onze specialisten​

We geven je graag in een persoonlijk adviesgesprek referenties van aansprekende projecten die we hebben voorzien van de juiste alarm- en oproepsystemen. Ook kan je verder kijken op Secure2Go.nl/be. Vraag via onderstaand formulier informatie aan over persoonsalarmering in Vlaanderen en onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag informatie aan:

Wil je meer informatie? Of wil je een vrijblijvende afspraak maken met onze adviseurs? Vul het formulier in en je ontvangt z.s.m. een reactie van ons.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Inhoudsopgave