Voor welke scopes kan een aanbieder gecertificeerd zijn?

De vier scopes van persoonsalarmering

De certificering Mobile Security (K21023) van Kiwa kan voor 4 scopes worden behaald. Secure2Go is gecertificeerd voor al deze vier scopes. Let dus bij de selectie van een systeem niet alleen op het keurmerk maar ook op de toepassing.

  1. High-risk |Mobiele alarmering met positiebepaling voor bedreigde personen en slachtoffers van huiselijk geweld. Deze systemen worden uitgegeven door de politie en geaccrediteerde organisaties. De meldingen lopen via een alarmcentrale naar de politie en worden standaard door 2 centralisten behandeld.
  2. High risk | Mobiele alarmering met positiebepaling voor mensen die privé of zakelijk in een noodsituatie terecht kunnen komen. De meldingen worden na verificatie door een alarmcentrale aan de politie doorgegeven.
  3. High risk | Persoonsalarmering zonder positiebepaling voor mensen die privé of zakelijk in een noodsituatie terecht kunnen komen. De meldingen worden na verificatie door een alarmcentrale aan de politie doorgegeven.
  4. Medium risk | Persoonsalarmering met of zonder positiebepaling voor mensen die privé of zakelijk in een noodsituatie terecht kunnen komen. De meldingen worden zonder tussenkomst van een alarmcentrale naar andere personen doorgegeven.

Secure2Go voldoet aan de voorwaarden voor alle 4 scopes.

Vraag informatie aan:

Wil je meer informatie? Of wil je een vrijblijvende afspraak maken met onze adviseurs? Vul het formulier in en je ontvangt z.s.m. een reactie van ons.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Inhoudsopgave