Instructie en training voor eindgebruikers.

Weet hoe je alarmknop werkt!

Als het goed is heb je een alarmknop altijd bij je, maar hoef je ‘m nooit te gebruiken. Net als de brandblusser aan de muur. Als de alarmknop opeens wel nodig is, moet je vlekkeloos weten wat je moet doen. Daarom investeren we veel in onze instructies en instructiematerialen.

Welke instructiematerialen zijn beschikbaar?

Voor de meeste oplossingen hebben we een instructiefilm beschikbaar. In heldere taal, met duidelijke illustraties en visualisaties krijgt de eindgebruiker in een paar minuten een volledig beeld van de werking van het apparaat en de rol van de alarmcentrale in de opvolging.

Daarnaast ontvangt iedere eindgebruiker een gedetailleerde gebruiksinstructie per mail.

Ook verzorgen we voor al onze klanten een persoonlijke instructie bij de uitlevering. Desgewenst aan iedere eindgebruiker. Deze persoonlijke instructies kunnen telefonisch worden gegeven of online via Zoom of Teams. We kunnen ook op locatie komen voor een fysieke instructie.

Meer informatie? Vraag het direct aan. 

Krijg instructie van een ervaringsdeskundige

De instructies worden gegeven door onze implementatie specialist Sjoerd. Voordat Sjoerd bij Secure2Go kwam werken heeft hij zelf gewerkt in de maatschappelijke hulpverlening en was hij verantwoordelijk voor een groot ambulant team. Die ervaring en de kennis van onze systemen combineert hij tot een dynamische en interactieve instructie waardoor iedereen na afloop precies weet hoe je een noodknop gebruikt als dat nodig is.

Een nieuwe medewerker? Stuur 'm naar onze bezemklas!

Wie de instructie heeft gemist, of later bij een organisatie is komen werken, kan onze online ‘bezemklas’ instructies kosteloos volgen. Maandelijks geven we via een webinar een persoonlijke  instructie aan al onze eindgebruikers die daar op dat moment belangstelling voor hebben. Al onze klanten kunnen hier kosteloos aan deelnemen.

Icon-1
shape

vraag
 een offerte aan

Icon-2
shape
vraag informatie aan
shape
download onze brochure
shape
download onze whitepaper

Vraag informatie aan:

Wil je meer informatie? Of wil je een vrijblijvende afspraak maken met onze adviseurs? Vul het formulier in en je ontvangt z.s.m. een reactie van ons.
Vorige Hoe Secure2Go samenwerkt met de overheid
Volgende Keuzehulp voor persoonsalarmering
Inhoudsopgave