Kiwa certificering

Betrouwbaarheid mobiele persoonsalarmering Secure2Go geborgd met kwaliteitscertificaat.

 

Secure2Go is als eerste leverancier van mobiele noodknoppen in staat de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar systemen aantoonbaar te maken. Dit kan door middel van het recent behaalde Kiwa kwaliteitscertificaat ‘Mobiele Beveiliging van Personen’.

Door de strenge eisen van dit keurmerk is de kwaliteit van zowel het systeem als de leverancier gewaarborgd. Iedere organisatie die mobiele persoonsalarmering gebruikt of overweegt kan er vanuit gaan dat leveranciers die dit keurmerk hebben, een uiterst betrouwbare oplossing bieden.

Mobiele noodknoppen worden veel gebruikt door mensen met een publieke taak die tijdens hun werk in aanraking kunnen komen met agressie, geweld, overvallen of andere vormen van criminaliteit. Denk hierbij aan medewerkers van gemeenten, hulpverlenings- en zorginstanties, deurwaarderskantoren of transport- en openbaarvervoersbedrijven.

Mensen die zijn uitgerust met een mobiel persoonsalarm kunnen met een simpele druk op de knop snel en onopgemerkt alarm slaan, waarna ze verzekerd moeten zijn van professionele opvolging. Dit versterkt het veiligheidsgevoel en de veiligheid van deze personen, waardoor ze zelfverzekerder en doelmatiger kunnen werken. Het is dan ook belangrijk dat de toegepaste oplossing zeer betrouwbaar moet zijn.

Om deze betrouwbaarheid te kunnen garanderen vinden wij het heel belangrijk om in het bezit te zijn van dit keurmerk. Kiwa beoordeelt ons bedrijf, het systeem én de particuliere alarmcentrale jaarlijks op meer dan 80 punten. Daarbij worden onder andere de hardware, de datatransmissie, de procedures en de opslag van privacygevoelige informatie en locatiegegevens gecontroleerd.

Wij zijn blij dat de onafhankelijke keuringsinstantie Kiwa eind vorig jaar dit certificatieschema heeft geïntroduceerd als nieuwe kwaliteitsstandaard van mobiele persoonsalarmering. Dit gaat ongetwijfeld zorgen voor meer transparantie in onze branche waardoor het voor iedereen duidelijker wordt welke leveranciers kwalitatief hoogstaande dienstverlening aanbieden.

Als u meer informatie wilt of interesse heeft in een afspraak, bel dan met 026 82 00 263 of vul het contactformulier in. U kunt ook onze whitepaper downloaden die u helpt de juiste keuze te maken voor een betrouwbaar mobiel persoonsalarmeringssysteem.

Kiwa is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt. Kiwa creëert vertrouwen in organisaties, producten, diensten, processen, managementsystemen en medewerkers door de kwaliteit van alles wat een onderneming doet zichtbaar en meetbaar te maken. Zo helpt Kiwa de kwaliteit te verbeteren.


Klik hier voor een korte introductiefilm die Kiwa heeft gemaakt over deze certificering.

Klik hier voor het persbericht dat door Kiwa is uitgegeven over de uitreiking van ons certificaat.

Bekijk bovenaan deze pagina een korte film met onze directeur Béate van Kampen over de certificering.