Maak kennis met Arjan

Maak kennis met Arjan Kingma, vader van 2 zoons en wonende in het oudste stadje aan de Neder-Rijn, net over de grens bij Arnhem. In zijn vrije tijd is hij naast het ontwerpen en bouwen van gitaar effect apparatuur ook regelmatig te vinden in een gemeenschappelijke tuin om daar oude gewassen te kweken.

Bij Secure2Go is hij technisch medewerker. In zijn rol zorgt hij ervoor dat de klant een technische oplossing krijgt aangeboden die werkt.

“Geen dag is hetzelfde of het nu op kantoor of op locatie is. Ik leer nieuwe mensen kennen die onze persoonsalarmering gebruiken en daarop vertrouwen. Ook een oplevering is altijd indrukwekkend en leerzaam en dat maakt het voor mij extra interessant om nog meer te leren over persoonsalarmering. Persoonsalarmering is onmisbaar geworden, deels door de verharding van de maatschappij, maar ook door onze 24-uurs economie waar steeds meer gevraagd wordt van medewerkers in bijvoorbeeld productieprocessen of logistiek.

Daarom moeten mensen zich veilig kunnen voelen in hun leef- of werkomgeving, zonder dat er dreiging of een gevaarlijke situatie ontstaat. En als er toch iets gebeurt is het belangrijk dat er direct hulpdiensten ingeschakeld kunnen worden, door 1 druk op de knop” aldus Arjan.