Maak kennis met Beate

De afgelopen maanden hebben we jullie voorgesteld aan al onze vaste medewerkers. We sluiten het deze maand af met onze directie: Thijs en Béate. Samen staan zij aan de wieg van Secure2Go en dragen ze zorg voor de dagelijkse leiding binnen het bedrijf.

Béate van Kampen is 41 jaar oud en moeder van 2 dochters. Ze is een echte duizendpoot en kan heel goed overzicht houden. De passie voor het werk zit hem in het feit dat ze altijd op zoek is naar verbeteringen voor de klant, maar ook enorm begaan is met het personeel. Daarnaast heeft ze een olifantengeheugen en is ze perfectionistisch, in de goede zin van het woord. Al met al is ze gewoon een fijne werkgever. Naast werken onderneemt ze veel leuke dingen met haar gezin en in het weekend staat regelmatig het gourmetstel op tafel voor een avondje gezelligheid.

“Samen met Thijs ben ik 10 jaar geleden gestart met Secure2Go en op dit moment ben ik verantwoordelijk voor de operationele zaken, financiën en personeel. Maar uiteraard ben ik als mede-eigenaar betrokken bij een heleboel dingen in het bedrijf.

Het is geweldig om te zien dat we 10 jaar geleden met 0 klanten zijn begonnen en nu zoveel mensen voorzien van een mobiele alarmknop zodat zij “nooit alleen” zijn in een dreigende of risicovolle situatie. Daar hebben we hard voor gewerkt. Waar we met z’n 2en aan begonnen, zijn we nu dagelijks met een team van 11 mensen mee bezig.

Onze oplossingen worden ingezet bij situaties waar het om mensenlevens kan gaan, daarom willen wij alleen de best mogelijke kwaliteit van hardware en opvolging leveren. Een B-oplossing is geen optie. Je moet op het systeem kunnen vertrouwen.

De afgelopen 10 jaar waren een groot avontuur waarbij we vanaf niks zijn begonnen en nu, met pieken en dalen, gekomen zijn waar we zijn. Daarbij hebben we echt een heel stabiel en professioneel bedrijf neergezet met de instelling die wij hebben, altijd kwaliteit leveren en niet voor minder gaan.

De uitdaging is al die tijd wel geweest om de combinatie gezin/moeder/partner en fulltime ondernemen zo optimaal mogelijk te laten zijn en daar heb ik uiteindelijk een aardige weg in kunnen vinden. Desondanks blijft iedere dag weer goed plannen en organiseren om alles rond te krijgen.

Om mijzelf te blijven ontwikkelen probeer ik regelmatig naar seminars te gaan, boeken te lezen en met andere ondernemers te praten. Daarnaast huren wij graag expertise in die wij zelf niet in huis hebben waar we een hoop van leren.

Ons doel met Secure2Go is om iedereen waarbij een alarmknop van toegevoegde waarde is te kunnen voorzien van een professioneel en betrouwbaar systeem en dat we meegroeien en voor blijven lopen in de ontwikkelingen die eraan gaan komen. Dit jaar staat er een nieuwe website in de planning en de implementatie van een nieuw platform. Hou ons dus in de gaten.”