Maak kennis met Gabry

Maak kennis met Gabry, onze officemanager. Gabry is 50 jaar, getrouwd en moeder van een zoon van 18. In haar vrije tijd leest ze veel boeken, maakt ze puzzels en gaat ze graag uit eten, naar de film of het theater. Ook reist ze graag en heeft al heel wat van de wereld gezien. Zo is ze net terug uit Kreta, maar in het verleden is ze ook al in Australië, Madeira en Sri Lanka geweest.

Bij Secure2Go heeft ze als officemanager verschillende taken zoals support geven per telefoon of email, orderverwerking in het systeem alsmede klaarzetten en versturen. En daarnaast ondersteunt ze de sales en directie. Een echte duizendpoot dus.

“Het leuke, maar ook uitdagende is dat geen dag hetzelfde is. Soms heel druk en hectisch, maar ook op de rustige werkdagen verveel ik me nooit. Om alles dan bij te houden en goed af te kunnen sluiten geeft veel voldoening. Ons team is de afgelopen jaren steeds uitgebreid, maar de diversiteit zorgt voor een hele goede sfeer onderling. Ik ben meer een werker dan een denker. Dat laat ik over aan de specialisten. Dan doe ik gewoon met veel plezier wat er van mij gevraagd wordt.”