Maak kennis met Rik

Maak kennis met Rik, Adviseur Agressie Alarmering. Rik is 33 jaar oud en woonachtig in het mooie Brabant. Hij heeft 10 jaar in de zorg gewerkt als verpleegkundige bij een GGZ-instelling. Maar ervaren dat hij op de lange termijn niet gelukkig werd van het werken in de psychiatrie. Toen het roer drastisch omgegooid en zich omgeschoold. In het laatste jaar van zijn opleiding Commerciële Economie is hij gestart als accountmanager bij een search- en adviesbureau voor de zorg en na 2 jaar heeft hij de overstap gemaakt naar Secure2Go.

Rik is de gesprekspartner voor organisaties die kampen met een veiligheidsvraagstuk. Hij denkt mee, stelt verdiepende en verhelderende vragen, confronteert en adviseert. Daarnaast is hij betrokken bij de implementatie van onze dienstverlening. Juist deze afwisseling maakt het werken voor Secure2Go heel dynamisch, afwisselend en uitdagend.

Rik krijgt een enorme kick als eindgebruikers van de alarmering tevreden zijn over de oplossing en als ze met een veilig(er) gevoel hun werk kunnen uitoefenen. “Juist het streven naar optimale klanttevredenheid past heel goed bij mij, heel fijn om te merken dat Secure2Go en ik dezelfde idealen nastreven als het gaat om klanttevredenheid”, aldus Rik.

“Ik vind de combinatie van veiligheid en een technische oplossing zeer interessant. Doordat er technisch zoveel mogelijk is kun je echt maatwerk leveren. Vanuit de praktijk heb ik het belang en nut van goede persoonsalarmering aan de lijven ondervonden. Ik kan dus wel stellen dat ik achter goede persoonsalarmering sta. Wat mij wel zorgen baart is de verharding in de samenleving. Ik spreek tijdens mijn werk heel veel verschillende mensen vanuit verschillende organisaties en branches. Dat er hedendaags zelfs door tandartsen, tuincentrums en dierenartsen (even een greep) nagedacht wordt over een alarmeringsoplossing doordat zij in vervelende situaties belanden tijdens werkzaamheden is natuurlijk zacht uitgedrukt, zeer zorgelijk.”