maaltijdbezorgers

Je wisselgeld of je leven!

Je bent vaak alleen op de weg en je bent er om anderen het leven gemakkelijk te maken. Helaas komt het steeds vaker voor dat kwaadwillende personen uit zijn op je portemonnee. Het is dan ook belangrijk dat hulpdiensten snel weten waar je je bevindt als je in de problemen zit. Een GPS noodknop biedt ook voor jou uitkomst. Je hoeft niet lang alleen te zijn als je het slachtoffer wordt van een misdrijf en bovendien wordt de kans op een heterdaad aanhouding van de dader een stuk groter. Je werkgever is volgens de ARBO wetgeving verplicht om je je werk zo veilig mogelijk te laten uitvoeren. Een noodknop draagt in grote mate bij om aan deze plicht te voldoen. Ben je werkgever of werk je als maaltijdbezorger? Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

 

Track-and-Trace met live GPS

Aangezien de noodknop over een real time track-and-trace functie beschikt kun je ook nog eens direct zien waar de bezorgers zijn. Het werk wordt dus ook nog eens efficiënter.

 

Een veilig gevoel is belangrijk als je alleen bent!

Veel ‘alleenwerkers’ voelen zich veiliger met een noodknop. Denk bijvoorbeeld aan beroepen waarbij de kans groot is dat de gemoederen escaleren zoals bij controleurs, deurwaarders, toezichthouders, beveiligers en zorgmedewerkers. Maar ook mensen die door hun werk een kans lopen om overvallen of gegijzeld te worden zijn gebaat bij een mobiele alarmknop. De mobiele alarmknop is kortweg een belangrijk instrument voor iedereen die zich zakelijk of privé wel eens onveilig voelt en dan snel hulp nodig heeft.