Kritieke alarmering voor alleenwerkers en bedrijfshulpverlening

alleenwerker alarm man down secure2go

Man-down & BHV alarmering

Alarmering voor alleenwerkers bij ongevallen of onwelwording

 • Alarm voor alleenwerkers in
  geval van arbeidsongeval of gezondheidsprobleem.
 • Alarmering met  betrouwbaar lone-worker device of met onze app.
 • Compacte hardware met SOS-button, kantel-,  bewegings- en valdetectie
 • Exacte locatiebepaling mogelijk. Zowel binnen (IPS) als buiten (GNSS).

Kritieke alarmen snel naar bedrijfshulpverleners sturen

 • Direct de juiste BHV’ers waarschuwen bij brand, ongeval of onwelwording.
 • Alarmering via een alarmknop, app, tablet, computer, BMI, MiVA, gasdetectie of andere sensoren mogelijk.
 • Doormelding van alarmen via het Secure Connect oproepsysteem.

Geavanceerd online oproepsysteem voor het doormelden en ontvangen van alarmberichten.

 • Doormelding op maat op basis van (dynamische) scenario’s.
 • Ontvangen van alarmen via de app, spraakbericht, pagerfunctie, of via online meldkamerportal.
 • Communiceer via app of hardware.
 • Geavanceerde locatieweergave.
 • Koppeling met externe oproepsystemen.

Man-down & BHV alarmering

Alleenwerker-man-down-alarm-icon

Man-down Connect

Medewerkers die buiten het zicht en gehoorafstand van collega’s werken, worden ook wel alleenwerkers genoemd. Onze hoogwaardige man-down alarmering zorgt ervoor dat deze professionals snel hulp kunnen krijgen bij een arbeidsongeval of acute gezondheidsklachten. De hardware die wij hiervoor inzetten is compact, robuust en eenvoudig te bedienen. Medewerkers kunnen met 1 druk op de knop hulp inroepen. Het kan gebeuren dat de medewerker het alarm niet meer zelf kan activeren. De nauwkeurige kantel- en bewegingsdetectie verstuurt dan automatisch een alarmmelding. Onze man-down alarmering wordt geleverd met een multinetwerk simkaart, aansluiting op ons alarmeringsplatform, alarmdoormelding en 24/7 persoonlijke support. Zeer binnenkort verschijnt ook onze mobiele alleenwerker app. Informeer hier naar bij onze adviseurs.

icon-bhv-app-secure2go

BHV Connect

Alarmeer bij een arbeidsongeval, gezondheidsproblemen, brand of een ander incident razendsnel de juiste hulpverleners. Via ons geavanceerde Secure Connect oproepsysteem worden meldingen, inclusief de locatie, automatisch verstuurd naar de juiste BHV'ers. Binnen Secure Connect kunnen we vrijwel alle alarmen verwerken. Denk aan alarmen van alleenwerkers, SOS/BHV knoppen, onze app, overvalknoppen, BMC's, ontruimingsinstallaties, gasdetectie, MiVa toiletten en nog veel meer sensoren.

icon-alarmoplossing-alleenwerkers

Secure Connect

Als je heel flexibel, 24 uur per dag de juiste hulpverleners wil bereiken dan is ons Secure Connect platform de oplossing. Door alle alarm-, locatie en oproeptechnieken op een betrouwbare manier (Secure) met elkaar te verbinden (Connect) bieden we een toegankelijk online platform voor de doormelding van ieder incident Alarmen kunnen ontvangen worden in de Secure Connect App voor Android en iOS, als spraakbericht op de telefoon en als tekstbericht op een alarmknop. Ook kan het alarm in een loge of meldkamer op ons online dispatch systeem binnenkomen. Maar we kunnen ook een sirene activeren (Signal Unit), een hek openen, een alarm doorsturen naar een alarmcentrale of een scenario starten in het oproepsysteem van een andere aanbieder. Via de browser stel je eenvoudig alle noodzakelijke scenario’s in, configureer je de app en de alarmknoppen en beheer je de contactgegevens van de alarmontvangers. Op basis van locatie, tijd en de aard van het incident stuur je razendsnel de juiste hulpverleners aan. Lees hier meer over ons unieke Secure Connect alarmeringsplatform.

Een betrouwbaar systeem

Omdat persoonsalarmering om mensenlevens gaat, kun je bij ons rekenen op een kwalitatief en betrouwbaar systeem. Persoonlijke service hebben wij hoog in het vaandel staan. Bovendien maken we uitsluitend gebruik van apparatuur die in Europa is vervaardigd. De volledige keten van onze dienstverlening is geborgd met het keurmerk ‘Mobile Security’ van Kiwa (scopes 1 t/m 4).

Zo weet je zeker dat je altijd op ons én op je alarmknop kunt vertrouwen. 

Contact from circle

Vraag een offerte aan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens worden via een beveiligde SSL verbinding verstuurd
en niet opgeslagen in deze website.