Maak het Secure systeem compleet

met praktische opties en accessoires

Het is belangrijk dat mobiele alarmering zo goed mogelijk aansluit op de behoefte van jullie organisatie. Met de praktische secure opties en accessoires die beschikbaar zijn kan dat.

 

Door de noodknop uit te rusten met een SRD of SRD+ module kun je veel draadloze extra’s aan je systeem toevoegen. 

Heb je bijvoorbeeld behoefte aan een stil-paniekalarm in een spreekkamer of bij de balie, dan is de draadloze paniekknop een uitkomst. Per noodknop kunnen er maximaal 5 van deze knoppen gekoppeld worden. Hierdoor is het mogelijk om zonder ingewikkelde installatie je pand veiliger te maken voor de ontvangst van cliënten, patiënten of klanten. Een alarm kan naar collega’s worden gestuurd of naar onze gecertificeerde alarmcentrale. De Secure Desk Remote Button is exclusief door Secure2Go ontwikkeld op basis van ervaringen van gebruikers. Met de actieve beacons die op strategische punten in een gebouw kunnen worden geplaatst is het mogelijk om zeer nauwkeurige positiebepaling toe te passen binnen in een gebouw. Met passieve beacons (tags) is het bijvoorbeeld mogelijk om met je noodknop ergens in- of uit te checken. Het systeem weet dan niet alleen exact waar iemand is maar ook wanneer. Tot slot is er de deursensor die het openen, sluiten of passeren van deuren op kan merken. Deze gebeurtenissen worden via de noodknop doorgegeven aan onze alarmserver.

 

Al onze systemen zijn ook als pager te gebruiken. Bij een alarm ontvangen gekoppelde noodknoppen onmiddellijk een schermbericht. Dit wordt begeleid met een tril- en/of geluidssignaal.

Wij vinden het belangrijk dat iedere noodknop zo comfortabel mogelijk te gebruiken is. Denk hierbij aan draagbaarheid en oplaadgemak.

 

Al onze systemen worden standaard geleverd met een laadsnoer en een laadadapter. Soms kan het handig zijn om een extra oplader te hebben, één voor op het werk en één voor thuis. Of maak het opladen gemakkelijker met een handige bureaulader.

 

De Secure Card wordt standaard geleverd met een riemclip en een halskoord. Voor de Cube zijn meer accessoires beschikbaar. Naast een riemclip en een halskoord kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een zeer robuuste karabijnhaak of een lederen hoes. De XL lijn heeft voor de meeste modellen ook lederen hoezen, halskoorden en clips beschikbaar.

 

Er zijn verschillende opties om de alarmen door te melden. Voor alarmafhandeling door onze gecertificeerde alarmcentrale hebben we 12/7 en 24/7 abonnementen beschikbaar. In plaats daarvan, of aanvullend daarop, kunnen notificaties verstuurd worden vanuit ons alarmplatform per mail, sms en spraakbericht. Ook is het mogelijk om via een API koppeling of een POST request notificaties rechtstreeks in te schieten in bestaande meld- of alarmsystemen. Hierdoor kan onze alarmering een perfect verlengstuk zijn van jullie bestaande BHV systeem. Door slim te combineren laten we onze mobiele persoonsalarmering optimaal aansluiten bij jullie wensen.

Wil je hier meer over weten?

Bekijk ook onze andere oplossingen voor mobiele alarmering: