Secure2Go medewerkers

Secure2Go medewerkers terug in de schoolbanken

Het leuke van het team van Secure2Go is dat vrijwel iedereen bij ons is gaan werken vanuit een passie voor het product en de diensten die we leveren. We hebben allemaal zeer uiteenlopende achtergronden en zijn een hecht en gezellig team als het gaat om samenwerken.

Tot zo ver kan het bijna niet beter. Het is onze uitdrukkelijke filosofie dat we nooit aan harde sales of aan persoonlijke verkoopbonussen gaan doen. Wij willen op basis van een gedegen advies een product aanbieden, waar de klant voor een lange tijd veel aan heeft. En ook na de uitlevering blijven we in nauw contact met onze klanten staan.

Dat willen we met ons team zo goed mogelijk doen. Daarom is het belangrijk dat je allemaal dezelfde basiskennis hebt, dezelfde taal spreekt en je bij ieder klantcontact heel bewust bent van je eigen rol en de rol van je gesprekspartner. Verbinding maken, uitvragen, luisteren, adviseren, verkopen, leveren en ondersteunen. Consultative selling wordt dat ook wel genoemd.

Daarom hebben we aan Brave Boost gevraagd om ons hiermee te helpen. Trainer Nienke Kappetein begeleid ons de komende maanden bij dit op-maat-ontwikkelde sales ontwikkeltraject. De eerste trainingsdag was al een dag vol belangrijke inzichten en nieuwe ervaringen. We kijken uit naar de volgende sessies.