Sinds 1 februari versterkt Rik ons team

Als een organisatie groeiende is, gaat dit meestal gepaard met uitbreiding in personeel. Er moeten nieuwe talenten en expertises in huis gehaald worden. Professionals die zich ook binnen het bedrijf blijven ontwikkelen. Dit is ook het geval bij Secure2Go.

Ondanks dat er geen vacature open stond kregen wij een mooie open sollicitatie binnen. Iemand die van dichtbij heeft ervaren hoe belangrijk goede persoonsalarmering is op de werkvloer en gelooft in ons product. Als de opleiding en werkervaring dan ook nog aansluit, maken wij graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Gelukkig was er een goede klik en kon onze collega Sjoerd wel wat hulp gebruiken.

Deze fijne samenloop van omstandigheden resulteert erin dat Rik Castelijns sinds 1 februari ons team versterkt als adviseur agressie-alarmering. “Bij GGz Breburg heb ik in klinische en ambulante setting regelmatig onveilige situaties meegemaakt waarbij het essentieel was om heel snel assistentie te kunnen inroepen. Ik vind het dan ook geweldig om vanaf nu zo veel mogelijk professionals, ook in de zorg, te kunnen adviseren over het vergroten van hun veiligheid tijdens het werk”, aldus Rik.