Slimme persoonsalarmering op maat

Slimme persoonsalarmering! Oplossing op maat! Naar wens ingericht!

Mooie kreten maar bij Secure2Go zijn het zeker geen loze kreten. Een goed voorbeeld daarvan is de oplossing die we hebben opgeleverd bij een grote GGZ-instelling. Op een uitgestrekt bosrijk terrein staan meer dan dertig gebouwen en paviljoens. Regelmatig gaan begeleiders en vrijwilligers samen met cliënten een rondje lopen op het terrein en in het dorp. Medewerkers van de BIC afdelingen begeleiden verloven en weer anderen gaan mee naar de dagbesteding. Zo zijn er regelmatig bewegingen met cliënten op en buiten het terrein van deze instelling.

Terwijl binnen de gebouwen iedereen een PZI draagt waarmee collega’s en de beveiliging gewaarschuwd kan worden, was er voor de medewerkers buiten de gebouwen geen alarmeringsmogelijkheid. “Wie wil je alarmeren als je buiten bent?” Vroeg onze adviseur Rik Castelijns. Hierop werd de ideale situatie van deze klant geschetst: Op het terrein willen we dat alle teamleiders het alarm en de locatie ontvangen. Maar ook de centrale beveiliging. Buiten het terrein, maar binnen het dorp willen we dat zowel beveiliging als de alarmcentrale wordt gealarmeerd. Zo kan de politie snel worden geïnformeerd als er een ernstige situatie of een ontvluchting is. Buiten het dorp hoeft alleen de alarmcentrale te reageren op de melding. Als het ernstig is, is zo snel mogelijk hulp van de politie nodig.

Gelukkig hebben we een heel slim alarmeringsplatform en een bijbehorende app waarmee we dit vrij naadloos kunnen inrichten. Als één van de 15 alarmknoppen wordt geactiveerd, dan gaat afhankelijk van de locatie, het alarm af op de Secure Connect apps van collega’s en beveiligers en/of bij de EuroPAC alarmcentrale. Zo kunnen de medewerkers altijd vertrouwen op de juiste hulp bij een incident, waar ze ook zijn.

Heb jij ook een complexe alarmeringsvraag? Leg die dan gerust eens aan ons voor. Een goed gesprek geeft vaak mooie inzichten!