secure-card-twig-soscard-persoonsalarm

Discreet en snel alarmeren tijdens dreigende situaties en incidenten

De Secure Card, discreet en snel hulp inroepen

Dit product is momenteel niet beschikbaar

De Secure Card is een platte noodknop met het uiterlijk van een houder voor een legitimatiebewijs of toegangspas.  Het alarm wordt geactiveerd met één enkele druk op de knop of middels de optionele man-down functie.

De alarmmelding wordt verstuurd naar een 24/7 bemande alarmcentrale. Daar zien ze onmiddellijk wie je bent, waar je bent en ze kunnen direct live meeluisteren met de situatie. Indien nodig is de centralist bevoegd om via een directe lijn de politie in te schakelen.  Het is ook mogelijk om in plaats van de alarmcentrale je collega’s te alarmeren en te laten meeluisteren.

Door het heldere lcd-display waarop berichten kunnen worden getoond, is de Card zeer geschikt als pager voor bijvoorbeeld interne BHV- en interventieteams. Je hoeft de Card niet als pashouder te gebruiken. Het is ook een handige platte alarmknop die daardoor goed draagbaar is in een binnenzak of onder de kleding.

Voor de locatiebepaling is de Card uitgerust met de nieuwste GNSS-techniek. Voor positiebepaling in gebouwen kan gewerkt worden met ‘beacon detectie’ of met onze unieke Huisbezoek tool.

Een mobiele  alarmknop zoals de Twig SOS Card is speciaal gemaakt om eenvoudig en onopvallend hulp in te kunnen roepen tijdens lastige of dreigende situaties.  Onze gecertificeerde oplossing is zeer geschikt voor mensen die tijdens hun werk in aanraking kunnen komen met agressie of andere risicovolle omstandigheden. Door huisbezoekers en in zorginstellingen wordt de Card veelvuldig gebruikt.  De Secure Card is niet persé persoonsgebonden en kan dus flexibel uitgewisseld worden binnen teams.

Het apparaat is standaard voorzien van een multinetwerk simkaart waardoor je vrijwel overal en altijd bereik hebt. Het apparaat is shockproof en waterdicht (ip67) en is bovendien voorzien van een uitschakelbeveiliging. Hij wordt geleverd met een halskoord en een clip en een discrete zwarte alarmknop.

Delen
Vragen? Sjoerd helpt je graag verder!
Contact from circle

Vraag een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens worden via een beveiligde SSL verbinding verstuurd
en niet opgeslagen in deze website.