Man-down levering Noord-Holland

Uitbreiding bestaande klant

Vorige week waren we bij een klant voor uitbreiding van het aantal alarmknoppen. Deze organisatie in de verwerking van mineralen maakt al enige tijd gebruik van onze alarmknoppen met man-down functie. Deze worden gebruikt door medewerkers die buiten het zicht van collega’s hun werkzaamheden uitvoeren, de zogenaamde ‘alleenwerkers’.

Maar deze organisatie constateerde dat er steeds meer collega’s ‘alleen’ aan het werk waren en om deze collega’s een veiliger gevoel te geven is besloten om ze allemaal uit te rusten met een alarmknop.

De reeds aanwezige alarmknoppen waren uitgegeven op afdelingsniveau waarbij de betreffende afdelingsmanagers een spraakbericht ontvangen.

De 25 nieuwe alarmknoppen zijn uitgegeven op naam van de medewerker, welke dan ook direct in het alarm wordt meegestuurd. De betreffende leidinggevende ontvangt ook nu weer een spraakbericht en kan vervolgens direct hulp bieden.

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden en oplossingen? Of wil je dat Secure2Go met je meedenkt in het vinden van de juiste oplossing? Neem gerust contact met ons op.