Vacature: Accountmanager / Adviseur Sociaal Domein

Secure2Go is een toonaangevende leverancier van mobiele persoonsalarmering voor mensen die tijdens hun werk in een bedreigende situatie terecht kunnen komen. In het sociaal domein komt veel agressie voor en veel medewerkers voelen zich niet veilig tijdens hun werk.

 

Wegens de groei die wij doormaken zoeken we een gedreven accountmanager met een uitstekend netwerk in het sociaal domein, zowel binnen de (lokale) overheden als bij de maatschappelijke hulp- en zorgorganisaties.

 

Samen met onze commercieel directeur stel je een plan op met als doel om op korte termijn de veiligheid en het veiligheidsgevoel van deze groep te versterken en ons marktaandeel in deze keten te vergroten. Bij de uitvoering van het plan krijg je veel vrijheid en gelegenheid om je eigen netwerk te onderhouden en uit te breiden.

 

Kijk voor een korte impressie van wat wij doen op www.secure2go.nl/video1. Wil je meer weten over mobiele persoonsalarmering download dan de whitepaper ‘Mobiele persoonsalarmering voor professionals’.

 

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je je vastbijten in deze innovatieve beveiligingsoplossing dan horen we graag van je. Neem dan contact op met Béate van Kampen, operationeel directeur, via beate@secure2go.nl.

 

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Contact Person WhatsApp ons
Wij gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, integratie van social media kanalen mogelijk te maken en het surfgedrag van onze bezoekers te analyseren. We delen ook het surfgedrag van onze bezoekers met onze social media, advertentie en analytics partners.