Waar GPS ophoudt,

gaan wij verder.
Ook achter de voordeur.

Waar GPS ophoudt, gaan wij verder.

Ook achter de voordeur.

Altijd direct vindbaar met de unieke huisbezoek tool

Agressie tijdens een huisbezoek?

GPS werkt niet afdoende om binnen in een gebouw de locatie te bepalen. Om toch snel hulp te kunnen krijgen tijdens een escalerend huisbezoek is een aanvullende oplossing noodzakelijk. Secure2Go heeft daar een unieke tool voor ontwikkeld.

 

Met deze oplossing bent u altijd direct te vinden na een alarm. Niet alleen tot de voordeur, maar ook daarachter. De centralist ziet bijvoorbeeld op welke verdieping of in welk appartement u zich bevindt. Zo kunnen hulpdiensten u in het geval van agressie of geweld snel en accuraat helpen, ook als u in een groot (flat)gebouw bent. Op deze manier is ons systeem als enige in Nederland uitermate geschikt voor ambulante werknemers en extramurale zorgverleners.

Al onze klanten kunnen gratis gebruik maken van deze tool voor huisbezoekers.

 

Door deze technologische ontwikkeling vergroot ons systeem als enige werkelijk de veiligheid voor bezoekers van cliënten. Uw veiligheidsgevoel zal daardoor terecht versterkt worden.

Ook veilig op huisbezoek?

WhatsApp chat WhatsApp ons
Wij gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, integratie van social media kanalen mogelijk te maken en het surfgedrag van onze bezoekers te analyseren. We delen ook het surfgedrag van onze bezoekers met onze social media, advertentie en analytics partners.