Vergroot de veiligheid en het veiligheidsgevoel van bedreigde personen.

Alarmknop voor bedreigde personen en slachtoffers van huiselijk geweld.

Het komt regelmatig voor dat mensen worden bedreigd. Dat kan in de privésfeer gebeuren maar het kan ook werk gerelateerd zijn. Het is fijn om snel hulp van de politie in te kunnen roepen op het moment dat iemand plotseling oog- in oog komt te staan met de bedreiger. Daar is de mobiele persoonsalarmering van Secure2Go uitermate geschikt voor. We leveren deze alarmsystemen uitsluitend aan organisaties en bedrijven, dus niet rechtstreeks aan particulieren.

BeWare

BeWare is het enige gecertificeerde alarmsysteem voor bedreigde personen in Nederland. Met één druk op de noodknop kan razendsnel contact gemaakt worden met de alarmcentrale. De centralist luistert mee met de situatie en de politie wordt tegelijkertijd naar de actuele locatie gestuurd. BeWare is beschikbaar voor de politie en gemeenten als tool voor bedreigde burgers, voor bestuurders en medewerkers van overheden en voor werkgevers die bedreigde werknemers willen ondersteunen.

Aware

Het AWARE-alarmsysteem is bedoeld voor slachtoffers van  stalking of huiselijk geweld die ernstig worden bedreigd door hun ex-partner of stalker. Secure2Go levert haar uiterst betrouwbare en gecertificeerde Aware systeem uitsluitend aan hulpverleningsorganisaties en overheden. Deze organisaties zetten de alarmknoppen vervolgens, ondersteunend aan het hulpverleningstraject, in bij de slachtoffers.

Politie

Wij leveren verschillende oplossingen en PPA’s aan de politie. Vanwege het vertrouwelijke karakter van de alarmsystemen en de toepassingen daarvan delen we de details van deze oplossingen niet op onze website. Neem hiervoor vanaf uw politie-account contact op met Thijs Wagenaar.

Delen
Persoonsalarmering waar je altijd op kunt vertrouwen!
Thijs
Contact from circle

Vraag een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens worden via een beveiligde SSL verbinding verstuurd
en niet opgeslagen in deze website.