aware-alarmering-bedreigde-personen

Betrouwbare alarmering voor slachtoffers van huiselijk geweld.

LET OP: BEN JE ZELF SLACHTOFFER VAN HUISELIJK GEWELD OF STALKING? NEEM DAN CONTACT CONTACT OP MET VEILIG THUIS. BEL 0800-2000

Aware, een betrouwbare noodknop voor slachtoffers van huiselijk geweld

Een Aware noodknop is een effectief alarmeringssysteem voor slachtoffers van huiselijk geweld die ernstig worden bedreigd door hun ex-partner. Omdat het bij de opvolging van een Aware alarm daadwerkelijk om het redden van mensenlevens kan gaan is het zeer belangrijk om hier een zeer betrouwbaar systeem voor in te zetten. Ook de kwaliteit van de leverancier is belangrijk, er wordt immers met vertrouwelijke informatie en locatiegegevens gewerkt.

Secure2Go voldoet aan de strenge richtlijnen van het certificaat ‘Mobiele beveiliging van personen waardoor de betrouwbaarheid van ons bedrijf en onze alarmsystemen aantoonbaar is. Jaarlijks worden wij hiervoor op meer dan 80 punten gecontroleerd door een onafhankelijke auditor.

Hoe werkt Aware?

Slachtoffers van huiselijk geweld die zijn uitgerust met een mobiel persoonsalarm van Secure2Go kunnen met een simpele druk op de knop snel en onopgemerkt alarm slaan als ze zich bedreigd voelen. Na geluidloze activering van het alarm wordt direct met de hoogste prioriteit de politie aangestuurd en luistert de centralist live mee met de situatie. Het alarm wordt altijd binnen 30 seconden na activatie door twee centralisten opgevolgd. Wij gaan er namelijk vanuit dat bij deze meldingen iedere seconde telt!

Wat ons onderscheidt

Er zijn verschillende aanbieders van Aware op de markt. Het ene systeem is echter het andere niet. Het Aware systeem van Secure2Go maakt gebruik van een multi-netwerk simkaart voor een maximale bereikbaarheid. Gemiddeld binnen 15 seconden (maximaal 30 seconden) luistert één centralist mee met de situatie en heeft een andere centralist contact met de politie om de locatie door te geven. Hierdoor gaat geen tijd en/of waardevolle informatie verloren.

Door de hoogwaardige en eenvoudig te bedienen apparatuur die wij inzetten voor Aware zijn valse meldingen tot een minimum beperkt. Wij monitoren alle systemen bovendien continue op beschikbaarheid en zijn 24/7 bereikbaar voor ondersteuning en spoedleveringen. Met een doeltreffende instructievideo is het voor hulpverleners mogelijk om efficiënt een uniforme instructie te geven aan cliënten.

Omdat het lot van slachtoffers van huiselijk geweld ons zeer aan het hart gaat bieden wij onze Aware-systemen tegen lage kosten en onder flexibele voorwaarden aan.

Aware bij ons afnemen

Een Aware systeem wordt vaak ingezet als onderdeel van een uitgebreid (ambulant) hulpverleningstraject. Alleen organisaties die deze Aware trajecten aanbieden kunnen bij ons het Aware systeem afnemen. Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Is er sprake van huiselijk geweld, stalking, of andere vormen van dwang of (ex-)partnergeweld waarbij Aware niet kan of mag worden ingezet? Overweeg dan het gebruik van ons BeWare systeem.

Wij vertellen je graag meer over de oplossingen die we hebben voor bedreigde personen en slachtoffers van huiselijk geweld.

Delen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Vragen? Béate helpt je graag verder!
Contact from circle

Vraag een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens worden via een beveiligde SSL verbinding verstuurd
en niet opgeslagen in deze website.