Wij zijn Secure2Go.

Wij zijn Secure2Go.

Secure2Go is een innovatief bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in mobiele persoonsalarmering voor professionals.

Beveiliging mobiele objecten en personen

Sinds januari 2017 zijn wij in het bezit van het Kiwa kwaliteitskeurmerk ‘Mobiele Beveiliging van Personen’. Door de strenge eisen van dit keurmerk is de kwaliteit van zowel het systeem als de leverancier gewaarborgd.

Lees hier meer…

De vraag naar mobiele alarmering is de laatste jaren gegroeid door de toename van agressie en geweld tegen professionals. Naast anti-agressie, de-escalatie trainingen en andere preventieve maatregelen bleek dat er helaas nog regelmatig hulp ingeschakeld moet worden in een bedreigende situatie. Vaak is het in zo’n situatie niet mogelijk om de mobiele telefoon te pakken en 112 te bellen. Het gaat hier om mensenlevens en daarom vinden wij dat er een betrouwbare noodknop moet zijn die altijd werkt en waarbij gegarandeerd de politie wordt ingeschakeld als dat nodig is.

 

Na jarenlange ontwikkeling, in samenspraak van de Nationale Politie, zijn wij erin geslaagd om een zeer betrouwbaar en innovatief systeem neer te zetten waarbij alle onderdelen van het systeem naadloos op elkaar aansluiten.

 

Wij doen er alles aan om te zorgen dat elke melding goed binnenkomt en met de hoogste prioriteit en professionaliteit behandeld wordt door de PAC waar wij mee samenwerken.

 

Onze missie is om mobiele alarmeringssystemen te leveren die daadwerkelijk bijdragen aan de veiligheid en daardoor het veiligheidsgevoel van mensen terecht vergroten. Het persoonlijke advies en de begeleiding hierbij vinden wij erg belangrijk.

 

Op dit moment leveren wij aan gemeenten, ambulante hulpverleners, de Nationale Politie, deurwaarders en andere instanties met medewerkers die het risico lopen om met agressie en geweld in aanraking te komen.

 
EuroPAC Alarmcentrale
Politie
Teltonika
ING
KPN
Simmpl
Vodafone
T-Mobile
VNG
Twig