Persoonsalarmering zodat u als professional nooit écht alleen hoeft te zijn.

Team Connect

  • Onderling alarmeren naar collega’s
  • Volledig draadloos
  • Geschikt voor intern gebruik
 
Vanaf
€27,20/ Maand

Pro Connect

  • 24/7 assistentie van politie
  • Snelste reactietijden van NL
  • Geschikt voor ambulante medewerkers
 
Vanaf
€38,70/ Maand

All Connect

  • Doormelding op maat
  • Modulair samen te stellen
  • Ook geschikt voor alleenwerkers
 
Prijs op maat

Met Secure2Go bent u nooit écht alleen

Wij geloven dat iedereen die in aanraking kan komen met agressie en geweld of andere incidenten, nooit écht alleen hoeft te zijn. Want met onze toonaangevende alarmeringsoplossingen zorgen we er namelijk voor dat professionals en bedreigde personen altijd verbonden zijn. 

Natuurlijk betrouwbaar, gecertificeerd en integer. Daar kunt u bij ons op rekenen.

Secure2Go. Nooit alleen.

Onze klanten geven ons
gemiddeld een 

8,9

Omdat persoonsalarmering om mensenlevens gaat, kunt u bij ons rekenen op een extreem betrouwbaar systeem en persoonlijke service.
Daar zetten wij ons, samen met onze partners, dag en nacht voor in. We bieden een ultra hoge beschikbaarheid en hebben de snelste reactietijden van Nederland. Bovendien maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige apparatuur die in Europa is vervaardigd. U hebt altijd de beschikking over minimaal drie telecom netwerken en we investeren voortdurend in de beveiliging van privacygevoelige informatie van onze klanten. De volledige keten van onze dienstverlening is geborgd met het prestigieuze keurmerk ‘Mobile Security’ van Kiwa.
Zo weet u zeker dat u altijd op ons én op uw alarmknop  kunt vertrouwen. 

Persoonsalarmering voor medewerkers
(semi-) overheid

U staat tijdens uw werk in contact met de burger. Het bieden van zekerheid en ondersteuning is dankbaar en het handhaven van regels is belangrijk. Het is uw uitdaging om uw werk op een veilige en integere manier te doen. Wij ondersteunen u daar graag bij.

medewerkers alarmering
bedrijven en dienstverlening

Als medewerker in de dienstverlenende sector bent u hét visitekaartje van uw organisatie. Klantcontact maakt het werk divers en uitdagend, maar wat als een klant niet tevreden is, of gefrustreerd raakt? Juist op die momenten is het belangrijk dat u zelfverzekerd en veilig uw werk kunt doen. Zonder gedoe.

Agressiealarmering voor zorgmedewerkers
zorg- en hulpverlening

Het is uw taak om mensen te genezen, te helpen en  te begeleiden naar een gezonde en betere toekomst. U staat altijd klaar voor een ander. Maar die anderen kunnen het u soms knap lastig maken tijdens uw werk. Bewust of onbewust. Op die momenten wilt u er zeker van zijn dat u er niet alleen voor staat.

Onze Connect pakketten in de praktijk

Team Connect collega alarm

Team connect

Met Team Connect kunt u razendsnel assistentie inroepen van collega's of van de beveiliging. Met één korte druk op de knop activeert u het alarm en ontvangen de juiste mensen het hulpverzoek en uw locatie. De volledig draadloze alarmknop draag u bij u of is discreet bevestigd onder de balie of een spreektafel. Team Connect is zeer betrouwbaar , flexibel en eenvoudig in gebruik.
Bekijk hier de mogelijkheden van Team Connect...

Vergroot de veiligheid met mobiele persoonsalarmering

All Connect

In sommige situatie is er net even iets meer nodig om op het juiste moment, de juiste hulpverleners te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan complexe integraties met bestaande oproepsystemen, alleenwerkers in rumoerige industriële omgevingen of tijdsafhankelijke alarmopvolging. Zoals de naam al zegt kunnen we met All Connect voor vrijwel iedere situatie een passende maatwerk oplossing creëren.
Bekijk hier wat er met All Connect allemaal mogelijk is...

Pro Connect persoonsalarmering

Pro Connect

Als u buiten de muren van uw organisatie werkt, of als er geen collega's in de buurt zijn om u te helpen in geval van nood, bijvoorbeeld tijdens een huisbezoek, kunnen onze centralisten u helpen. De centralist van de alarmcentrale luistert via de noodknop met u mee en stuurt, als dat nodig is, via een directe lijn de politie of andere hulpverleners naar uw exacte locatie. Zo bent u 24/7 gegarandeerd van professionele hulp.
Bekijk hier de mogelijkheden van Pro Connect...

alarmering bij bedreiging

Bedreigde personen

Het komt regelmatig voor dat mensen in de werk- of privésfeer worden bedreigd. Adequate persoonsalarmen kunnen op die momenten een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid en het veiligheidsgevoel. Met onze ad-hoc inzetbare noodknoppen bent u rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De centralist ziet de locatie en kan live meeluisteren. Dat geeft zekerheid als iedere seconde telt.
Lees meer over onze Aware en BeWare alarmsystemen...