Webinar over alarmering bij agressie

Zorg dat je er tijdens kwetsbare momenten nooit alleen voor staat.

Webinar agressiealarmering

Ben jij benieuwd wat agressiealarmering bij kan dragen binnen jouw organisatie, zowel voor intern als voor ambulant gebruik? En met doormelding naar collega’s of naar hulpdiensten? In dit webinar wordt er meer verteld over de oplossingen die er zijn, hoe deze werken en de manier waarop ze bij verschillende organisaties succesvol in de praktijk worden toegepast.

Agressiealarmering kan van grote toegevoegde waarde zijn voor medewerkers. Zowel de veiligheid als het veiligheidsgevoel wordt sterk vergroot. Met een snelle maar discrete druk op de alarmknop kan er onopvallend en snel hulp ingeschakeld worden tijdens een incident. Zo is een medewerker ‘Nooit Alleen’.

Wil je dit vrijblijvende en kosteloze webinar volgen, schrijf je dan nu in. Regelmatig voegen we nieuwe data toe, dus als je deze datum niet beschikbaar ben kun je op een later tijdstip alsnog inschrijven. Heb je meer interesse in een persoonlijke kennismaking of demonstratie, neem dan contact met ons op of maak direct online een afspraak met 1 van onze adviseurs.

Presentatie door: Sjoerd van der Spoel
Specialist in persoonsalarmering

Duur: +/- 30 minuten

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. 
 
Heb je nog vragen hierover, bel ons dan gerust op 026-8200263 of stuur een mail naar info@secure2go.nl.
Delen