Secure2Go is toonaangevend als het gaat om persoonsalarmering voor professionals

Over Secure2Go

Wij zijn een toonaangevend bedrijf op het gebied van persoonsalarmen voor professionals.

Bij Secure2Go geloven we dat iedereen die in aanraking kan komen met agressie en geweld, nooit écht alleen hoeft te zijn. Want alleen werken of bedreigd worden, betekent ook kwetsbaar zijn op ingrijpende momenten. Momenten waarop u verlangt dat er iemand bij u is om u bij te staan.

 

Daarom werkt Secure2Go al jaren aan toonaangevende alarmsystemen die ervoor zorgen dat professionals of bedreigde personen altijd verbonden zijn. Daar kunt u bij Secure2Go op rekenen. We werken met alleen de beste hardware en partners en nemen u al het werk uit handen. Natuurlijk betrouwbaar, gecertificeerd en integer, want het gaat uiteindelijk om de veiligheid van mensen.

 

Zo zorgen we ervoor dat u als werkgever of organisatie kan voldoen aan de morele plicht om goed te zorgen voor u medewerkers of cliënten., waardoor zij altijd veilig en onafhankelijk kunnen werken en leven.

Een alarmknop waarop u altijd kunt vertrouwen, zodat u nooit echt alleen bent tijdens onveilige situaties. Daarvoor moet u bij ons zijn.

We leveren onze oplossingen aan bedrijven en organisaties waarvan de medewerkers het risico lopen om met agressie en geweld geconfronteerd te worden. Daarnaast leveren wij via officiële instanties als de politie en vrouwenopvangorganisaties uiterst betrouwbare alarmoplossingen voor bedreigde personen.

Directeur Thijs Wagenaar werd in 2012 vanuit de politie betrokken bij een alarmproject voor bedreigde personen. Dan heeft u het over slachtoffers van stalking en huiselijk geweld, maar ook bestuurders en andere mensen die omwille van hun beroep worden bedreigd. Hierdoor is in korte tijd heel veel ervaring opgedaan met alarmoplossingen voor deze doelgroepen.

Na de officiële oprichting van het bedrijf in 2014 is het snel gegaan. Secure2Go is inmiddels uitgegroeid tot de meest toonaangevende specialist op het gebied van persoonsalarmen in Nederland. Dat komt omdat we al vanaf het begin streven naar hoge kwaliteit, maatwerk en persoonlijke betrokkenheid bij al onze klanten en hun medewerkers. Deze betrokkenheid eisen wij ook van onze partners met wie we er samen voor zorgen dat gebruikers van onze systemen 24/7 op ons kunnen rekenen.

Wij gaan er altijd vanuit dat een melding met een persoonsalarm het begin kan zijn van het redden van een mensenleven. Daarom is het onze taak om ons bedrijf, onze systemen en de processen daar 100% op in te richten. Thijs Wagenaar en Béate van Kampen dragen samen met hun team iedere dag bij aan de veiligheid en het veiligheidsgevoel van heel veel mensen die acuut in levensgevaar kunnen komen.

Duizenden werknemers en honderden bedreigde personen in Nederland, België en Duitsland kunnen inmiddels vertrouwen op het veilige gevoel van Secure2Go. Het maakt niet uit of een organisatie één of meer dan honderd alarmknoppen nodig heeft, iedereen krijgt onze volle aandacht. En daar zijn we enorm trots op. We werken uitsluitend met Europese producten en partners.

Secure2Go voldoet sinds 2017 als eerste, en nog steeds als enige, leverancier van persoonsalarmering aan de strenge betrouwbaarheidseisen van de Kiwa certificatie ‘Mobiele beveiliging van personen’. Zo garanderen wij dat de kwaliteit van de hele alarmketen geborgd is.

Team

Beate

Béate van Kampen

Eigenaar / Directeur

Béate van Kampen

088-8200200 beate@secure2go.nl
Connect op LinkedIn

Thijs Wagenaar

Eigenaar / Directeur

Thijs Wagenaar

088-8200222 thijs@secure2go.nl
Connect op LinkedIn

Sjoerd van der Spoel

Specialist

Sjoerd van der Spoel

088-8200211 sjoerd@secure2go.nl
Connect op LinkedIn
Rense Assies

Rense Assies

Business developer

Rense Assies

088-8200244 rense@secure2go.nl
Connect op LinkedIn

Gabry van der Wende

Office Manager

Gabry van der Wende

026-8200263 gabry@secure2go.nl
Connect op LinkedIn

Renske den Haan

Support medewerker

Renske den Haan

026-8200263 renske@secure2go.nl
Connect op LinkedIn

Kai Zweverink

Content creator

Kai Zweverink

026-8200263 kai@secure2go.nl
Connect op LinkedIn

Wendy van den Oever

Financiële administratie

Gabry van der Wende

026-8200263 wendy@secure2go.nl
Connect op LinkedIn