Discreet en snel hulp inschakelen. Vergroot je veiligheid met de Secure Card!

De Secure Card is een platte noodknop met het uiterlijk van een houder voor een legitimatiebewijs of toegangspas. Het alarm wordt geactiveerd met één enkele druk op de knop of middels de optionele man-down functie. De alarmmelding wordt verstuurd naar een 24/7 bemande alarmcentrale. Daar zien ze onmiddellijk wie je bent, waar je bent en ze kunnen direct live meeluisteren met de situatie. Indien nodig is de centralist bevoegd om via een directe lijn de politie in te schakelen. Het is ook mogelijk om in plaats van de alarmcentrale je collega’s te alarmeren en te laten meeluisteren. Door het heldere lcd display waarop berichten kunnen worden getoond is de Card zeer geschikt als pager voor bijvoorbeeld interne BHV- en interventieteams. Je hoeft de Card niet als pashouder te gebruiken. Het is ook een handige platte alarmknop die daardoor goed draagbaar is in een binnenzak of onder de kleding.

 

Voor de locatiebepaling is de Card uitgerust met de nieuwste GNSS techniek. Voor positiebepaling in gebouwen kan gewerkt worden met ‘beacon detectie’ of met onze unieke huisbezoek tool.

Een mobiele noodknop zoals de Twig SOS Card is speciaal gemaakt om eenvoudig hulp in te kunnen roepen tijdens lastige of dreigende situaties. Onze gecertificeerde oplossing is zeer geschikt voor mensen die tijdens hun werk in aanraking kunnen komen met agressie of andere risicovolle omstandigheden. Door huisbezoekers, alleenwerkers en in zorginstellingen wordt de Card veelvuldig gebruikt. De Secure Card is niet persé persoonsgebonden en kan dus flexibel uitgewisseld worden binnen teams.

 

Het apparaat is standaard voorzien van een multinetwerk simkaart waardoor je vrijwel overal en altijd bereik hebt. Het apparaat is shockproof en waterdicht (ip67) en is bovendien voorzien van een uitschakelbeveiliging. Hij wordt geleverd met een halskoord en een clip. Je kunt de Card bij ons exclusief met een rode of met een discrete zwarte alarmknop bestellen.

 

Interesse in deze oplossing?

Bekijk ook onze andere oplossingen voor mobiele alarmering:

Secure XL