Secure2Go is exclusief distributeur van de Emerit Watch

Emerit Watch, lichtgewicht en multifunctioneel persoonsalarm

De Emerit Watch is een nieuw, alles in één, alleenwerkersalarm met tweeweg spraakverbinding in de vorm van een fraai vormgegeven horloge. Het is vanaf nu mogelijk om reseller te worden van dit in Europa ontwikkelde innovatieve product!

Emerit alleenwerkers alarm

Alles-in-één

De Emerit Watch is een stand-alone alarmapparaat, voorzien van een SOS-alarmknop, een kantel en bewegingssensor, luidspreker en microfoon, GPS-locatiebepaling en de mogelijkheid om indoor posities te bepalen op basis van Wifi en Bluetooth.

Nadat de Emerit Watch is voorzien van een simkaart kan het eenvoudig online worden geconfigureerd. Alarmmeldingen worden naar wens verstuurd naar voorgeprogrammeerde contactpersonen, een alarmportaal of rechtstreeks naar de alarmcentrale via het SIA DC-09 protocol.

Het ergonomische design maakt het mogelijk om de Emerit Watch ook op andere manieren te dragen dan als horloge. Bijvoorbeeld met een riemclip, een halskoord of een carabijnhaak.

Het apparaat is IP65 gekeurd en kan tegen een stootje.

Een breed inzetbare alarmmelder

De toepassingsmogelijkheden zijn talrijk. Denk aan het monitoren van alleenwerkers, het beschermen van medewerkers in dreigende situaties maar ook voor sociale alarmering. Reislustige ouderen, sporters zoals hardlopers, fietsers, ruiters en avontuurlijke jongeren waarschuwen met de Emerit Watch eenvoudig hun netwerk als ze hulp nodig hebben.

Het alarm en de locatie rechtstreeks naar de alarmcentrale

Alarmmeldingen en statusberichten van de Emerit Watch kunnen middels het SIA DC-09 protocol rechtstreeks naar de meeste alarmsoftware van alarmcentrales gestuurd worden. Hier is geen extern serviceplatform of track en trace platform voor nodig. Op deze manier kan een alarmcentrale of beveiligingsbedrijf zeer voordelig een oplossing voor persoonsalarmering en alleenwerkers aanbieden aan haar klanten. De Emerit Watch communiceert direct met meldkamersorftware als Mastermind, SCS en ook met de Communicator van Securitas. Dit maakt dit alarmhorloge uniek in zijn soort.

Secure2Go is exclusief distributeur van de Emerit Watch in Nederland

Omdat Secure2Go erin gelooft dat niemand echt alleen hoeft te zijn, zijn wij een exclusieve samenwerking aangegaan met de Franse ontwikkelaar en fabrikant van dit multifunctionele persoonsalarm.

Word reseller van de Emerit Watch!

Ziet u mogelijkheden voor uw klanten of relaties of een hele nieuwe business? Wilt u meer informatie of heeft u interesse om reseller (wederverkoper) te worden van dit innovatieve en interessant geprijsde personenalarm? Dan nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Zo kunnen we samen bijdragen aan de persoonlijke veiligheid en het veiligheidsgevoel van alle mensen die in een situatie kunnen komen waarbij ze plotseling hulp nodig hebben.

Professionele ondersteuning en support voor alle resellers

Secure2Go heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van hardware en service op het gebied van persoonlijke veiligheid. Deze kennis stellen wij graag beschikbaar aan onze resellers. We kunnen helpen met het configureren van de apparatuur, we zijn beschikbaar voor tweede en derde lijn support en desgewenst kunnen we zeer voordelige en betrouwbare M2M-roaming simkaarten meeleveren of voorinstalleren. Vertrouw zo als reseller op maximale technische ondersteuning.

Delen