Secure2Go en de Covid maatregelen

Binnen de regels is er gelukkig veel mogelijk

Wij houden ons graag aan de regels. Gelukkig is er binnen die regels heel veel mogelijk en kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening volledig waarborgen. Wel hebben we onze werkwijze hier en daar wat aangepast. Dat leggen we in dit artikel graag uit.

Kennismaking en demonstraties

We komen graag met je in contact. Dat doen we momenteel voornamelijk via Teams en Zoom. We begrijpen dat je bij het selecteren van een geschikt alarmeringssysteem ook graag de ergonomische kenmerken van een alarmknop wil bekijken en voelen. Daarom sturen we een paar dagen voor de online kennismaking een koffertje naar je toe met daarin de alarmknoppen die we je willen laten zien. Als er meer deelnemers zijn, en iedereen werkt vanuit huis? Dan sturen we meer koffertjes! Onze adviseur luistert via een videoverbinding naar jullie wensen en behoeften en geeft op basis daarvan een advies. Daarna mag de alarmknop even worden ingedrukt en wordt desgewenst ingezoomd op de technische mogelijkheden. Kortom, we kunnen in een uurtje, online, alles vertellen en laten zien. Uiteraard vrijblijvend en oplossingsgericht. Wil je ook een onlinedemonstratie over onze persoonsalarmering? Maak dan nu een afspraak.

Instructies en training voor eindgebruikers

We waren gewend om bij veel nieuwe klanten de systemen persoonlijk uit te leveren en daarbij een instructie op locatie te geven. Op veel plekken is dat momenteel door de maatregelen niet mogelijk. Daarom hebben we onze instructie volledig ‘online-proof’ gemaakt. Via Teams, Zoom, Google Meet of Skype kunnen we alle eindgebruikers in groepjes instrueren. Dat doen we op een interactieve manier waardoor de dynamiek groot blijft en de kennisoverdracht goed slaagt.

Heb je de instructie gemist? Ben je een nieuwe medewerker? Of wil je de instructie nog eens opfrissen? Schrijf je dan in voor onze ‘bezemklas-webinar’. Iedere maand organiseren we er wel één. Als eindgebruiker van onze alarmsystemen kun je hier kosteloos aan deelnemen.

Bedrijfsbezoeken

Het blijft (beperkt) mogelijk om bij je langs te komen. Onze medewerker mag alleen op pad als hij of zij klachtenvrij is. Dat verwachten we ook aan jullie kant bij degene die onze medewerker ontvangt. Daarnaast is het van belang dat er een goed geventileerde ruimte beschikbaar is waar iedereen op anderhalve meter van elkaar kan plaatsnemen. Uiteraard zal onze medewerker volledige medewerking verlenen aan de Covid-regels die op jullie locatie gelden. 

Het is ook mogelijk om bij ons op kantoor langs te komen. In onze ruime vergaderzaal is ruimte voor 5 personen om op anderhalve meter van elkaar te zitten. We ontvangen momenteel alleen mensen op afspraak. Er is voldoende ventilatie. Kortom, Corona of niet… de koffie staat voor je klaar.

De alarmcentrale

De alarmcentrale is een kritieke dienstverlener. Er gelden daarom zeer strenge veiligheidsmaatregelen. Er zijn geen bezoekers welkom en de centralisten werken in cohorten zodat een eventuele uitbraak niet de hele alarmcentrale lam legt. Er liggen voor verschillende scenario’s noodplannen klaar en we kunnen altijd uitwijken naar een andere locatie. Wij en de alarmcentrale hebben er dus alles aan gedaan dat in onze macht ligt om de 24/7 dienstverlening te garanderen.

Vraag informatie aan:

Wil je meer informatie? Of wil je een vrijblijvende afspraak maken met onze adviseurs? Vul het formulier in en je ontvangt z.s.m. een reactie van ons.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Inhoudsopgave