totaaloplossing voor man-down en bhv alarmering

De beste totaaloplossing voor persoonlijke veiligheid en bedrijfshulpverlening.

Totaaloplossing voor signaleren, lokaliseren, en alarmeren

Maak kennis met ons complete systeem voor man-down en kritieke alarmering voor de persoonlijke veiligheid van alleenwerkers, het monitoren van kritieke processen en het alarmeren van de juiste bedrijfshulpverleners.

Dit is een zeer betrouwbaar, op maat samengesteld systeem. Wij weten maar al te goed dat geen organisatie hetzelfde is. Dat betekent dat er geen standaard oplossing bestaat voor het vergroten van de persoonlijke veiligheid van medewerkers en het alarmeren van de bedrijfshulpverleners. Toch is het in de meeste situaties wenselijk dat er één allesomvattend systeem wordt gebruikt voor de kritieke alarmering binnen een organisatie. Dit wordt opgelost met onze betrouwbare totaaloplossing voor het signaleren, lokaliseren en doormelden van alle soorten alarmen. Daarmee dragen we bij aan de veiligheid en de continuïteit van jouw organisatie.

Signaleren

Het is uitermate belangrijk om incidenten snel op te merken. Denk aan een arbeidsongeval, agressie, een acuut gezondheidsprobleem, brand, gaslekkage, wateroverlast of storingen in kritieke apparatuur. Met onze persoonsalarmering voor alleenwerkers en ons BHV dashboard worden incidenten met personen razendsnel gedetecteerd en gemeld. Met onze geavanceerde gateways kunnen vrijwel alle reeds aanwezige alarmmelders heel eenvoudig aan ons alarmeringsplatform gekoppeld worden. Dit geeft de zekerheid dat een incident snel wordt opgemerkt en gemeld.

Lokaliseren

Iedere alarmmelding kan in ons systeem verrijkt worden met een locatie. Vaste apparatuur wordt uiteraard gekoppeld aan een specifieke ruimte of zone. En mobiele apparatuur kan gelokaliseerd worden met behulp van GPS, locatie beacons of aan de hand van het aanwezige wifinetwerk. Uiteraard zijn deze locaties heel helder te visualiseren in ons online dispatch scherm en worden ze benoemd in de meldingen.

Alarmeren

Als een incident is gesignaleerd en gelokaliseerd is het belangrijk dat de melding hiervan zo snel mogelijk door de juiste mensen ontvangen wordt zodat zij daar adequaat op kunnen reageren. Bijvoorbeeld bij de bedrijfshulpverleners (BHV’ers) of bij de technische dienst, het crisisteam of het management. Deze zogenaamde kritieke alarmdistributie stellen wij volledig naar wens en behoefte in op ons alarmeringsplatform. Ieder soort alarm kan een specifiek scenario activeren. Als voor het ontvangen van het alarm specifieke hardware nodig is dan regelen we dat ook, op maat. Zo zorgen we dat iedereen in staat is om alarmen te ontvangen, ongeacht beperkingen die de werkplek of de werkzaamheden met zich meebrengen.

'Man-down Mikey' geeft het goede voorbeeld

Tijdens de beurs Safety&Health@Work op 5 en 6 oktober in AHOY Rotterdam liet onze crashtest dummy Mikey zien hoe we een val van een ladder kunnen signaleren, lokaliseren en alarmeren. In dit voorbeeld zie je dat een totaaloplossing ook geschikt is om een specifiek risico binnen een organisatie af te dekken.

Hoe gaan we te werk

Om een goede totaaloplossing te kunnen leveren willen we eerst goed begrijpen wat jullie organisatie nodig heeft. Daarvoor voeren we graag een oriënterend gesprek met de mensen uit jullie organisatie die zowel de risico’s als de praktische mogelijkheden kennen. We brengen samen met jullie in kaart welke oplossingen er al zijn en hoe die te combineren zijn met onze systemen. Zo kunnen we bestaande systemen gebruiken waar mogelijk, aanvullingen leveren waar nodig en een bijdrage leveren aan de totale veiligheid. Onze implementatie manager begeleidt dit traject van advies tot uitlevering en instructie. Zo kunnen wij voor iedere organisatie een totaaloplossing leveren die bijdraagt aan de veiligheid en het veiligheidsgevoel van een organisatie, de mensen die er werken en hun gasten.

Delen
Persoonsalarmering waar je altijd op kunt vertrouwen!
Michael
Contact from circle

Vraag een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens worden via een beveiligde SSL verbinding verstuurd
en niet opgeslagen in deze website.