Man-down Mikey groot succes op de beurs

Tijdens de beurs Safety&Health@Work op 5 en 6 oktober in AHOY Rotterdam liet onze crashtest dummy Mikey zien hoe we een val van een ladder kunnen signaleren, lokaliseren en alarmeren. In onderstaand filmpje zie je hoe wij dit hebben gedemonstreerd op de beurs.

Risico afdekken voor de veiligheid van medewerkers
Wat we willen laten zien is dat een totaaloplossing ook geschikt is om een specifiek risico binnen een organisatie af te dekken. Wij hebben een compleet systeem voor man-down en kritieke alarmering voor de persoonlijke veiligheid van alleenwerkers, het monitoren van kritieke processen en het alarmeren van de juiste bedrijfshulpverleners. Herbert Goossink van Secure2Go licht toe: “Man-down Mikey heeft van vele bezoekers de ogen geopend. Op de vraag hoe het binnen hun organisatie is geregeld moest men vaak het antwoord schuldig blijven”. “Het gaat al 30 jaar goed” riep een bezoeker. Waarop een andere bezoeker zei: “Dus de dag dat het een keer fout gaat komt steeds dichterbij”.

Totaaloplossing op-maat
Wij weten maar al te goed dat geen organisatie hetzelfde is. Dat betekent dat er geen standaard oplossing bestaat voor het vergroten van de persoonlijke veiligheid van medewerkers en het alarmeren van de bedrijfshulpverleners. Toch is het in de meeste situaties wenselijk dat er één allesomvattend systeem wordt gebruikt voor de kritieke alarmering binnen een organisatie. Dit wordt opgelost met onze betrouwbare totaaloplossing voor het signaleren, lokaliseren en doormelden van alle soorten alarmen. Daarmee dragen we bij aan de veiligheid en de continuïteit van jouw organisatie.