Secure2Go is nu TAPA-TSR1 proof!

Volgens TAPA moet niet alleen de lading maar ook de chauffeur veilig zijn

 

Transportbedrijven zijn sinds 2017 verplicht om hun chauffeurs uit te rusten met draagbare noodknop als ze in aanmerking willen komen voor het TAPA TSR1 certificaat. Secure2Go biedt daar nu samen met haar partner EuroPAC alarmcentrale een passende hoogwaardige oplossing voor.

Onze mobiele, robuuste en compacte TAPA noodknop stuurt locaties en alarmen vanuit alle Europese landen inclusief Turkije en real-time naar het monitoring center in Oss. Vandaaruit kunnen bij incidenten onmiddellijk interventies worden opgestart en aangestuurd die bijdragen aan de veiligheid van de chauffeur, zijn voertuig en de lading. De centralist heeft via de ingebouwde GNSS transmitter altijd inzage in de actuele locatie van de noodknop en is in staat om binnen enkele seconden automatisch een tweeweg intercomverbinding tot stand te brengen met de chauffeur. Samen met de klant wordt vooraf op maar een opvolg protocol samengesteld. Secure2Go is gecertificeerd voor het keurmerk ‘Mobiele Beveiliging van Personen‘.

Het Secure2Go TAPA TRS1 persoonlijke alarmsysteem werkt autonoom en is niet afhankelijk van de werking van het reeds aanwezige voertuigvolgsysteem. Toch kan ons alarmeringsplatform desgewenst gekoppeld worden met bijna alle fleet tracking platformen waardoor ook de werkgever/opdrachtgever actueel op de hoogte gehouden kan worden van incidenten en de voortgang daarvan.

 

Een mobiele TAPA noodknop vergroot de veiligheid en het veiligheidsgevoel van chauffeurs tijdens stops op parkeerplaatsen, bij tankstations, havens, restaurants en tijdens overnachtingen buiten de truck. In het geval van een beroving, gijzeling of aanval kan de chauffeur met 1 druk op de knop alarm staan. Het systeem is zelfs uit te bereiden met man-down alarmering. Kijk hier hoe ons systeem werkt.

 

Wilt u dat uw chauffeurs ook kunnen vertrouwen op een veilig gevoel? Onze specialisten helpen u graag verder.

 

Bel ons voor een afspraak 026 8200263 of vul het contactformulier in.