accessoires-persoonsalarmering-twig

Maak het Secure systeem compleet  met praktische opties en accessoires

Laat onze persoonsalarmering nog beter voor je werken met de juiste accessoires.

Het is belangrijk dat mobiele alarmering zo goed mogelijk aansluit op de behoefte van jullie organisatie. Met onze praktische Secure opties en accessoires kan dat. 

Door de noodknop uit te rusten met een SRD of SRD+ module kun je veel draadloze extra’s aan je systeem toevoegen. 

Heb je bijvoorbeeld behoefte aan een stil-paniekalarm in een spreekkamer of bij de balie, dan is de  draadloze paniekknop  een uitkomst. Per noodknop kunnen er maximaal 5 van deze knoppen gekoppeld worden. Hierdoor is het mogelijk om zonder ingewikkelde installatie je pand veiliger te maken voor de ontvangst van cliënten, patiënten of klanten. Een alarm kan naar collega’s worden gestuurd of naar onze gecertificeerde alarmcentrale. De Secure Desk Remote Button is exclusief door Secure2Go ontwikkeld op basis van ervaringen van gebruikers. 

Alarmeren-met-remote-button

Met de actieve beacons  die op strategische punten in een gebouw kunnen worden geplaatst is het mogelijk om zeer nauwkeurige positiebepaling toe te passen binnen in een gebouw. Met  passieve beacons (tags)  is het bijvoorbeeld mogelijk om met je noodknop ergens in- of uit te checken. Het systeem weet dan niet alleen exact waar iemand is, maar ook wanneer. Tot slot is er de  deursensor  die het openen, sluiten of passeren van deuren op kan merken. Deze gebeurtenissen worden via de noodknop doorgegeven aan onze alarmserver.

Al onze systemen zijn ook als pager te gebruiken. Bij een alarm ontvangen gekoppelde noodknoppen onmiddellijk een schermbericht. Dit wordt begeleid met een tril- en/of geluidssignaal. Wij vinden het belangrijk dat iedere noodknop zo comfortabel mogelijk te gebruiken is. Denk hierbij aan draagbaarheid en oplaadgemak.

Al onze systemen worden standaard geleverd met een laadsnoer en een laadadapter. Soms kan het handig zijn om een  extra oplader  te hebben, één voor op het werk en één voor thuis. Of maak het opladen gemakkelijker met een handige  bureaulader.

cube-card-accessoires

De Secure Card wordt standaard geleverd met een  riemclip  en een  halskoord. Voor de Cube zijn meer accessoires beschikbaar. Naast een riemclip en een halskoord kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een zeer robuuste  karabijnhaak. De XL-lijn heeft voor de meeste modellen ook lederen hoezen, halskoorden en clips beschikbaar. 

Er zijn verschillende opties om de alarmen door te melden. Voor alarmafhandeling door onze gecertificeerde alarmcentrale hebben we 12/7 en 24/7 abonnementen beschikbaar. In plaats daarvan, of aanvullend daarop, kunnen notificaties verstuurd worden vanuit ons alarmplatform per mail, sms en spraakbericht. Ook is het mogelijk om via een API koppeling of een POST request, notificaties rechtstreeks in te schieten in bestaande meld- of alarmsystemen. Hierdoor kan onze alarmering een perfect verlengstuk zijn van jullie bestaande BHV systeem.

signal-unit-optische-notificatie-industrie

Werk en alarmeer je in een rumoerige omgeving dan kan onze Signal Unit uitkomst bieden. Deze robuuste signaalkast is uitgerust met een 111DB sirene en een zeer felle blauw-oranje led-flitslamp die op grote afstand zichtbaar is. De sirene en de lamp zijn vanuit ons alarmeringsplatform automatisch schakelbaar.

Door slim te combineren laten we onze mobiele  persoonsalarmering  optimaal aansluiten bij jullie wensen.

Verkrijgbare accessoires:

Delen
Vragen? Gabry helpt je graag verder!
Contact from circle

Vraag een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens worden via een beveiligde SSL verbinding verstuurd
en niet opgeslagen in deze website.