Gezocht: Getalenteerde Content Creator

Werken-bij-secure2go

Ben jij de getalenteerde content creator die wij zoeken?

Schud jij gemakkelijk verhalen uit je mouw? Schrijf je graag inspirerende, creatieve en doelgroepgerichte content (B2B)? Heb je oog voor vormgeving en barst je van de creativiteit? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

En het leuke is, we stellen geen eisen aan je vooropleiding of werkervaring. Talent, goede social skills en een flinke dosis eigenaarschap zijn het belangrijkste. Dit mag je ons laten zien tijdens de selectieprocedure. 

We zijn op zoek naar een enthousiaste content maker, die zich wil verdiepen in onze producten, onze merkbelofte en onze doelgroep(en). Iemand die onze ambitie vertaalt naar verhalen en visuals waardoor ons merk nog beter op de kaart komt te staan. De ideale kandidaat is creatief en heeft gevoel bij de klantbeleving van onze dienstverlening. Onderdeel van de werkzaamheden zijn copywriting, het maken en plaatsen van content en het actueel houden hiervan. Dit in nauwe samenwerking met de rest van ons team. 

Over Secure2Go 

Bij Secure2Go geloven we dat iedereen die in aanraking kan komen met agressie en geweld, nooit écht alleen hoeft te zijn. Want alleen werken of bedreigd worden, betekent ook kwetsbaar zijn op ingrijpende momenten. Momenten waarop je verlangt dat er iemand bij je is om je bij te staan. 

Daarom werkt Secure2Go al jaren aan toonaangevende alarmeringsoplossingen die ervoor zorgen dat professionals of bedreigde personen altijd verbonden zijn. Daar kun je bij Secure2Go op rekenen. We werken met alleen de beste hardware en partners en nemen onze klanten al het werk uit handen. Natuurlijk betrouwbaar, gecertificeerd en integer. Het gaat uiteindelijk om de veiligheid en het welzijn van mensen. 

Zo zorgen we ervoor dat werkgevers kunnen voldoen aan de morele plicht om goed te zorgen voor hun medewerkers of cliënten. Waardoor zij altijd veilig en onafhankelijk kunnen werken en leven. 

Secure2Go is een sterk groeiend bedrijf en bestaat uit een team van 5 vaste medewerkers. Het bedrijf is gevestigd in Duiven, direct aan de A12 en is zowel per fiets, auto en openbaar vervoer goed bereikbaar. Het kantoor is een moderne, inspirerende werkruimte waar altijd heerlijke verse bonenkoffie aanwezig is! 

Wat ga je doen? 

 • Content creëren voor o.a. de website, nieuwsbrieven, brochures, instructiematerialen en blogs; 
 • Beheren van sociale mediakanalen en de bijbehorende content creatie; 
 • Beheren van de SEO-proof landingspagina’s op de website; 
 • Je creativiteit in zowel woord als in beeld door de gehele organisatie laten stromen! 

Wat zoeken we? 

 • Jij weet hoe je een verhaal moet vertellen! 
 • Je bent creatief, innovatief, kritisch en hebt oog voor detail; 
 • Je bent een kei in taal en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal. Als je daarnaast ook nog Duits spreekt, is dat een pré; 
 • Je hebt kennis van SEO en weet dit ook toe te passen; 
 • Je bent handig met Adobe Photoshop en InDesign; 
 • Als je al ervaring hebt met video-editing is dat een pré. 

Wat bieden we? 

 • Een parttimebaan van 16 tot 24 uur per week. Dagen en tijden zijn heel flexibel in te delen; 
 • Een aantrekkelijke bonusregeling, gunstige secundaire voorwaarden en een onderhandelbaar salaris; 
 • Een werkplek binnen een enthousiast en gedreven team; 
 • Een fijne en inspirerende werkomgeving; 
 • Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. 

Ben je op zoek naar een flexibele baan in de omgeving van Arnhem waar je je creativiteit in kwijt kunt? Heb jij er plezier in om de bestaande communicatie verder uit te bouwen, mee te denken over onze contentstrategie en de uitvoering ervan? Kun je in teamverband werken met daarbinnen je eigen verantwoordelijkheden? Maar bovenal, kun jij deze vacaturetekst veel beter schrijven dan wij? Reageer dan voor 30 juli 2021 en stuur jouw CV inclusief een creatieve motivatie naar Béate van Kampen, beate@secure2go.nl. 

Is jouw interesse gewekt, maar heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact met ons op via 026-8200263. 

Het maken van een (schrijf)opdracht kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.