agressievrij-werken

Agressievrij werken met persoonsalarmering van Secure2Go

Agressievrij kunnen werken zorgt voor meer werkplezier.

Een veilige werkomgeving is van grote waarde

Een veilige werkplek en werkomgeving is voor iedere professional van grote waarde. In welke sector of branche je ook werkt, met een veilig gevoel kunnen werken maakt je werk een stuk leuker. Helaas is het niet voor iedereen mogelijk om agressievrij z’n werk uit te kunnen voeren. Dit zorgt bij professionals voor veel hinder als het gaat om het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden. In de zorgsector heeft driekwart van de medewerkers in 2021 minstens één keer te maken gehad met agressie of ander ongewenst gedrag. Hierbij moet je denken aan fysieke agressie, seksuele intimidatie of een andere vorm van bedreiging. Dit blijkt uit een onderzoek van PGGM en Co.

Agressiedeskundige Caroline Koetsenruijter schreef twee boeken over het thema. In haar eerste boek “Jij moet je bek houden” legt ze uit wat agressie is, waar het voorkomt en hoe je er mee om kan gaan als professional. Haar tweede boek “Het agressieparadijs” legt bloot hoe ontzettend vaak agressie voorkomt, welke maatschappelijke impact het heeft en hoe het de democratie ondermijnt. Beide boeken zijn aanraders om te lezen als je als werknemer of beleidsmaker te maken hebt met thema agressie en bedreiging.

Hoe-kunnen-we-agressievrij-werken?

Een alarmsysteem is de oplossing

De professionals die te maken hebben met een agressieve of onveilig situatie tijdens het werk, ondervinden vaak stress, spanningen tussen collega’s of andere mentale klachten. Dit heeft vaak grote gevolgen of kan zelfs leiden tot langdurig verzuim of uitstroom van de persoon die te maken heeft gehad met agressie tijdens het werk. In Nederland wordt veel gesproken over het omgaan met agressie en het tegengaan van agressie, maar kan dat eigenlijk wel? Secure2Go ondersteunt organisaties en medewerkers hierbij met haar unieke alarmeringssystemen, waarmee voor iedere situatie een geschikte en passende oplossing is. Bekijk hier de mogelijkheden .

Noodknop-om-agressievrij-te-kunnen-werken

Mobiele-alarmknop

Het bij je dragen van een alarmknop, maakt je als professional weerbaarder, het geeft je een veiliger gevoel en het zorgt ervoor dat je altijd een betrouwbaar alarmeringsmiddel bij je hebt waar je op kunt terugvallen in een onveilige situatie. Met één druk op te knop maak je met onze Secure Cube geheel onopvallend een alarm en sta je binnen 30. Seconden met de alarmcentrale in verbinding. Hier luistert een gecertificeerde centralist met je mee doormiddel van een meeluisterverbinding die automatisch tot stand wordt gebracht. Wanneer de centralist een vorm van agressie of geweld waarneemt, kan hij of zij direct de politie naar de juiste locatie toesturen. Alarmeer met ons Pro Connect pakket.

Alarmering binnen de muren van jouw organisatie met Team connect

Wanneer je op pad bent is het natuurlijk erg fijn als je veilig en zonder agressie kunt werken, maar wanneer je werkzaam bent binnen de muren van een organisatie, is dit minstens zo belangrijk. Met één druk op de knop maak je een alarm en kun je geheel onopvallend collega’s alarmeren doormiddel van een spraakbericht of pieper-oproep, Dit is wat ons Team Connect pakket biedt.

Agressievrij-werken-in-de-spreekkamer

Kies de alarmeringsoplossing die bij jouw situatie past

Veel professionals uit verschillende sectoren maken al gebruik van de alarmsystemen van Secure2Go. Van professionals horen we terug dat het bij zich dragen van een alarmknop, het veiligheidsgevoel tijdens het werk vergroot. Vooral de wetenschap dat ze er tijdens een kwetsbaar moment niet alleen voor staan draagt hieraan bij. Ook al zal het nooit lukken om je werk 100% agressievrij uit te voeren in sommige beroepen.

Jij wilt toch ook agressievrij aan het werk? Al meer dan 250 organisaties en 5000 professionals vertrouwen dagelijks op onze agressie alarmen. Vraag hier geheel vrijblijvend advies of een offerte aan.

Delen
Persoonsalarmering waar je altijd op kunt vertrouwen!
Beate
Contact from circle

Vraag een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens worden via een beveiligde SSL verbinding verstuurd
en niet opgeslagen in deze website.