De Secure App is een goede start voor het vergroten van je persoonlijke veiligheid!

De Secure App is een zeer complete alarmerings-app voor op de Android telefoon. Het alarm wordt geactiveerd door een druk op het scherm, via de bijgeleverde drukknop in de hoofdtelefooningang of middels de optionele bluetooth knop. De alarmmelding wordt verstuurd naar een 24/7 bemande alarmcentrale. Daar zien ze onmiddellijk wie je bent, waar je bent en kunnen ze direct live meeluisteren. Zo kan snel de juiste hulp aangestuurd worden. Het is ook mogelijk om collega’s te alarmeren in plaats van de alarmcentrale. Dit systeem is zowel intern als extern te gebruiken door middel van GPS, Wifi en Bluetooth plaatsbepaling. De App beschikt standaard over een man-down functie die kan signaleren of een persoon gevallen is en of een persoon niet meer beweegt.

Houd er rekening mee dat de App een paar beperkingen heeft ten opzichte van de Cube, de Card en de XL systemen. Je bent namelijk afhankelijk van de beschikbaarheid van één GSM netwerk. Daarnaast kan een telefoon tijdens agressie-incidenten als een rode lap op een stier werken.

 

Een voordeel van de App is dat de kosten lager zijn dan van onze andere systemen. In combinatie met de online alarmmanager en de flexibele abonnementen is de app laagdrempelig in gebruik en optimaal schaalbaar voor grote organisaties en voor BHV- en interventieteams. Wij informeren je graag over de mogelijkheden die er zijn om de app optimaal aan te laten sluiten op jullie doelstellingen en wensen.

Interesse in deze oplossing?

Bekijk ook onze andere oplossingen voor mobiele alarmering:

Secure cube
Secure card
Secure XL