Persoonsalarmering toegepast in de praktijk
Altijd hulp binnen handbereik, waar je ook bent.
Hoe kun je alarm slaan? Wie kan je het beste helpen? En hoe weten hulpverleners waar je bent?
Oftewel… Hoe wil jij persoonsalarmering toepassen?

Onderweg
Als je risico’s loopt terwijl je onderweg bent, is het belangrijk dat je altijd en overal de juiste hulp kunt krijgen. Je actuele locatie moet bekend zijn en de alarmcentrale kan met je meeluisteren. Zo kunnen zij snel de juiste hulp naar je toesturen: bijvoorbeeld van de politie.

Op huisbezoek
Ondanks een goede voorbereiding en risico-inschatting kan een huisbezoek alsnog escaleren. Dan is het zaak dat je snel de juiste hulp krijgt. Met deze oplossing luistert de alarmcentrale met je mee en stuurt als dat nodig is direct de politie aan.

Overal binnen de locatie
Als je werkt in een gebouw of op een terrein met meerdere gebouwen en je loopt op verschillende plekken risico’s, dan is het belangrijk dat je overal snel hulp in kunt roepen als dat nodig is. Bij de alarmmelding wordt dan ook je actuele locatie in het gebouw gedeeld.

Op vaste werkplekken
Tijdens je werk op een vaste plek, zoals achter de balie of in een spreekkamer of behandelruimte, heb je kans dat de situatie uit de hand loopt. Dan is het belangrijk dat je onopvallend en snel hulp krijgtn. Dat kan met onze discrete, draadloze alarmknop.

Bij risicovol werk
Werken op hoogte, met zware machines, elektra of chemicaliën brengt risico’s met zich mee. Een incident moet snel opgemerkt worden, ook als iemand alleenwerkt. Dat kan met onze man-down alarmering. Geschikt voor binnen, buiten en bij de klant op locatie.

Assistentie oproepen
Tijdens een incident wil je zo snel mogelijk de juiste hulp op de juiste plek hebben. Met ons oproepsysteem deel je razendsnel de juiste informatie met het BHV-team, roep bij agressie de aanwezige leden van het interventieteam op of schakel je bij een kritieke storing de TD in.
