Bewust Veilig Dag

Het is vandaag Bewust Veilig Dag. Vandaag staat in het hele land het creëren van meer bewustzijn rond veilig werken centraal. Dit is een initiatief van Bouwend Nederland, Techniek Nederland, OnderhoudNL en Aannemersfederatie Nederland.

Zoals je ziet zit een ongeluk in een klein hoekje. Met Herbert is het gelukkig goed afgelopen,  maar wat als een medewerker niemand om zich heen heeft om te helpen? Alleenwerken brengt risico’s met zich mee, zoals ongevallen of noodsituaties, waarbij directe hulp niet altijd beschikbaar is.

Secure2Go houdt zich iedere dag bezig met de veiligheid van alleenwerkers. Wil jij hier meer over weten? Michael Pinna, adviseur veilig werken van Secure2Go, neemt je in ons webinar over bewust veilig alleen werken mee in deze materie.

Tijdens het webinar word je voorzien van waardevolle tips over hoe alleenwerkers zich bewust kunnen zijn van deze risico’s en hoe zij zichzelf kunnen beschermen.

Daarnaast zal het webinar ingaan op de mogelijkheden van man-down alarmering, een systeem waarmee een alarm wordt geactiveerd als een alleenwerker ten val komt of buiten bewustzijn raakt. Het gebruik van deze technologie kan de veiligheid van alleenwerkers aanzienlijk verbeteren en snelle hulp mogelijk maken in geval van nood.