Levering tuincentrum

Levering alarmknoppen in tuincentrum

Dat onze veiligheidsoplossingen voor iedere branche een toegevoegde waarde kunnen zijn blijkt maar weer na de instructie vandaag aan een lokaal tuincentrum. Bij dit landelijk gelegen familiebedrijf in Limburg worden de teamleiders voorzien van noodknoppen zodat tijdens de sluitronde en na afsluiting van de winkel hun veiligheid wordt gewaarborgd. Als de klanten en het personeel de winkel hebben verlaten kan het erg stil zijn op het lege parkeerterrein en dat voelt niet fijn voor degene die afsluit. Daarom zijn zij nu voorzien van een alarmknop waardoor ze direct hulp kunnen inschakelen bij dreiging.

Onze veiligheidsoplossing zorgt er in dit geval voor dat het alarm wordt ontvangen in een gespecialiseerde, particuliere alarmcentrale die 24/7 beschikbaar is. De centralisten zijn bevoegd om direct de politie aan te sturen als dat nodig is. Zo is snelle alarmopvolging altijd gegarandeerd, kan de medewerker veilig zijn/haar werkdag beëindigen en is dus ‘nooit alleen’.

Herken jij je in deze situatie of is dit bij jouw organisatie aan de orde? Neem contact op zodat we samen kunnen kijken hoe wij kunnen helpen.