BHV-alarmering-oproepsysteem-secure2go

Beperk gevolgschade en meld ieder incident zo snel mogelijk!

BHV Connect

Bedrijven en organisaties zijn verplicht om interne hulpverlening te organiseren voor ongevallen, brand, gezondheidsproblemen en andere incidenten. Dit wordt de bedrijfshulpverlenings-organisatie genoemd, kortweg BHV. Als iedere seconde telt, is het enorm belangrijk dat het BHV-team snel en met de juiste informatie naar de goede plek gestuurd wordt. Op die manier beperk je gevolgschade en minimaliseer je de impact van een incident. Dat kan met BHV Connect!

Wij zijn specialist in kritieke communicatie. Met BHV Connect bieden we een breed palet aan mogelijkheden om alarmmeldingen van alle soorten incidenten snel naar het BHV-team en eventuele andere responders binnen jouw organisatie te sturen. Alle alarmen die via BHV Connect binnenkomen worden volledig geautomatiseerd, op basis van scenario’s naar de juiste ontvangers gestuurd. Dat doen we met ons cloud-based oproepsysteem: Secure Connect.

Het melden van incidenten

Incidenten kunnen op heel veel verschillende manieren gemeld worden. Bijvoorbeeld handmatig door te bellen naar een intern noodnummer of door het indrukken van een bedrade of draadloze noodknop of de alarmknop van onze app. Soms worden incidenten automatisch gemeld zoals bij brand, gaslekkage of een man-down alarmAlle meldingen die van belang zijn voor het BHV-team of voor andere teams die snel moeten reageren op incidenten verwerken wij in ons online alarmeringsplatform.

Welke meldingen kunnen wij ontvangen en verwerken?

 • Persoonsalarm
 • Noodknop
 • Lone-worker app
 • Gasdetectie
 • Man-down alarm
 • Alarmeringsdashboard
 • Overvalalarm
 • Lekkage
 • Brandmeldcentrale
 • MiVa alarm
 • Machinestoring
 • etc.

BHV alarmerings dashboard

De meeste alarmmeldingen worden volledig geautomatiseerd naar de juiste mensen gestuurd. Maar als er een intern noodnummer is dan is het vaak de receptionist of de beveiliger die het BHV-team oproept. Daarvoor hebben we ons praktische BHV Alarmerings Dashboard ontwikkelt.

Alarmeringsdashboard BHV Secure2Go

Dit is een online dashboard dat via een unieke link op iedere computer of tablet in de browser kan worden geopend. Door middel van één of meer duidelijke alarmtegels kan heel simpel een alarmscenario gestart worden. Desgewenst kan daar direct aanvullende informatie over het incident en de locatie aan worden toegevoegd. We richten dit dashboard in samenspraak met jou precies op maat in. Je kunt ook zien of er wel voldoende BHV’ers aanwezig zijn. Het werkt op iedere computer of tablet die met internet is verbonden. Centrale BHV alarmering kan op deze manier volledig locatie onafhankelijk worden georganiseerd. Alarmen worden zo met één druk op de knop direct verstuurd naar onze app, piepers, externe systemen en noem maar op.

Noodknoppen
In veel professionele omgevingen worden noodknoppen gebruikt. Of het nou de grote rode knop op de muur, de verborgen knop onder de balie, het trekkoord in het mindervaliden toilet of de draagbare persoonlijke noodknop is… Een alarm van een noodknop moet altijd snel opgevolgd worden. Daarom is het van groot belang dat het alarm en de juiste locatie beschikbaar zijn.

Alarmerings App
Alhoewel alarmeren via een app nog niet zo betrouwbaar is als alarmeren via een specifieke noodknop wordt deze techniek wel steeds vaker gebruikt. Ook met onze Secure Connect app kun je alarmeren en bijvoorbeeld de hulp inroepen van het BHV team. Dat kan met een SOS-knop en binnenkort ook met long-worker functies. We ontwikkelen de app hard door, dus vraag gerust naar de mogelijkheden.

Man-down alarm
Als een medewerker te lang niet beweegt of gekanteld is dan wordt dit opgemerkt door de man-down sensor. Op een man-down alarm moet altijd snel worden gereageerd. Zowel de interne als de externe positie van de persoon in nood kunnen worden verwerkt met BHV Connect.

Brand en ontruimingsalarm
Bij brand heeft de BHV organisatie twee wettelijke taken. Ten eerste kunnen ze proberen een beginnende brand te blussen en ten tweede begeleiden ze de ontruiming als dat nodig is. Deze alarmen worden in een gebouw gemanaged in de brandmeldcentrale (BMC of BMI). Wij koppelen de BMC eenvoudig aan ons platform in de cloud. Zo kan de BHV razendsnel opgeroepen worden bij brand of ontruiming.

Gas en lekkage -detectie
In veel industriële omgevingen  wordt gewerkt met gevaarlijke stoffen. Dat kunnen vaste stoffen zijn maar ook gassen en vloeistoffen. Hier is veelal professionele detectieapparatuur voor geïnstalleerd die een lek snel waarneemt. Deze apparatuur kan met BHV Connect heel eenvoudig aan ons alarmeringsplatform gekoppeld worden zodat meldingen snel bij de BHV of andere response teams terecht kan komen.

Overige sensoren
Vrijwel alle denkbare sensoren die incidenten waarnemen of melden, draadloos en bedraad,  kunnen wij met BHV Connect koppelen aan ons Secure Connect oproepsysteem.

SOS knop, paddestoel, miva alarm, overvalknop, draagbaar persoonsalarm doormelden naar BHV
Alarm versturen via de Secure Connect app van Secure2Go
met een man-down alarm geef je aan de bhv via BHV Connect door dat een alleenwerker in gevaar is.
Stuur brand alarm en ontruimingsalarm door naar de BHV met BHV-connect
Gas en lekkage -detectie doorsturen naar de BHV met bhv Connect van Secure2Go

Hoe komt de alarmoproep bij de BHV terecht?

Geen organisatie is hetzelfde en dat geldt ook voor de manier waarop de bedrijfshulpverlening is georganiseerd. Met ons flexibele Secure Connect oproepsysteem kunnen we op basis van scenario’s alle alarmen volledig naar wens versturen naar iedereen die het alarm moet ontvangen. Hoe deze vorm van dynamische alarmering werkt lees je op de pagina van Secure Connect.

Een betrouwbare en flexibele oplossing voor BHV alarmering

Met al deze mogelijkheden voor het ontvangen en versturen van alarmmeldingen kunnen we voor vrijwel iedere BHV organisatie een geschikt en betrouwbaar BHV alarmeringssysteem bieden. We monitoren onze systemen continu op beschikbaarheid. En als het gaat om advies, configuratie en support nemen wij onze klanten zo veel mogelijk werk uit handen. Ons supportteam is 24/7 bereikbaar.

Delen
Persoonsalarmering waar je altijd op kunt vertrouwen!
Michael
Contact from circle

Vraag een offerte aan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens worden via een beveiligde SSL verbinding verstuurd
en niet opgeslagen in deze website.